Întrebări pe care ni le punem de mult

Cosmin_C

melomaniac
Ca tot suntem la intrebari pe care ni le punem de mult, as fi curios sa aflu de ce toate, dar chiar toate paginile hi5 arata asa scarbos. Adica, e un fel de template idiot si pur si simplu nu se poate construi ceva decent ? Cred ca pana la urma o sa incerc si eu, daca-mi iese la fel de rau ca celelalte inseamna ca tocmai am aflat raspunsul...
 

sabertooth

Membru Senior
Am o placa de sunet stereo. Vad filme cu sunet 5.1. In acest moment vocile sunt redate extrem de incet. Muzica se aude normal insa vocile foarte incet. Voi cum rezolvati aceasta problema?

As incerca sa folosesc placa de sunet onboard pentru vizionarea filmelor, insa nu stiu cat de bine reuseste Windows-ul sa faca managementul unui sistem cu doua placi de sunet active. Stiu ca pe Linux experienta a fost una mai degraba dezamagitoare.

Deci ce ma puteti sfatui sa fac?
 

_~_

Membru
incerca sa folosesc placa de sunet onboard pentru vizionarea filmelor, insa nu stiu cat de bine reuseste Windows-ul sa faca managementul unui sistem cu doua placi de sunet active. Stiu ca pe Linux experienta a fost una mai degraba dezamagitoare.

Nu ai nici un fel de problemă în Windows. Fac asta de ani buni.
 

Marius '95

troubleShooter
Sugar daddy
Seteaza output-ul 2.0 din AC3, matrice "auto" dar fara normalizare si bass redirection.
Seteaza 2.0 si din Control Panel / Multimedia.
 

sabertooth

Membru Senior
10q Marius '95. Am facut ce ai zis tu, am testat si gata s-a rezolvat.

aramdune maine incerc sa fac ce ai zis tu pentru ca mi-ar surade sa folosesc la maxim HT-ul. Daca am probleme si tre' sa reinstalez Windows-ul vin la tine la Sibiu. :tongue:

Va multumesc tuturor pentru raspunsul prompt. Imi manca urechile nevasta-mea.
 

IceCub

Membru Senior
Am rulat eu Windows XP fara probleme cu 2 placi de sunet. La fiecare aplicatie configurezi din output ce placa sa foloseasca.
 

sabertooth

Membru Senior
N-am mai avut rabdare si am instalat placa de sunet onboard si am vazut un film in 5.1 si dupa asta am revenit la placa de sunet stand alone. Totul a functionat perfect.

Multumesc tare mult pentru ajutor.
 

Cosmin_C

melomaniac
Eu am tot folosit cate doua placi de sunet in paralel cand am facut comparatii directe, niciodata nu am avut probleme. Stiu ca am raspuns cam tarziu dar ma gandeam ca nu strica inca o confirmare...
 

puterfixer

Administrator
Sugar daddy
De ce obsesia asta cu diminutivele? În sud nu poţi găsi o porţie normală de mâncare, toate-s mici: ciorbiţă în loc de ciorbă, sărmăluţe, mămăliguţă, smântânică, pâinică, mititei, cartofiori, etc. Până şi ingredientele-s mici: văcuţa de ce nu-i vacă? A fost bolnavă, a stat în ploaie şi a intrat la apă, e de fapt viţel/viţea şi nu ştim că se numeşte aşa, sau suntem ataşaţi sentimental de ea (zoofilie, da' să ştim şi noi)?

Zi-i „ciorbă de vită”, bă, că acuşica mă urc pe trenuleţ şi vin să te bat cu polonicuţul! :biggrin:
 

hulubei

questionable intruder
Eu prefer sa zic "ciorba de vaca" dar in general sunt considerat naspa din cauza asta. Uneori chiar nepoliticos si nu inteles. Si cum standardele XF sunt ridicate si nu vreau sa contravin lor, am preferat diminutivele.

Totusi, nu ai si vreo reteta?

La restaurante au in general cam acelasi gust in mare parte, asa cum ceaiul de restaurant avea un gust specific (cel facut pe reteta comunista nu folosind ceai la plic de la hipermarket).
 
Top