Întrebări pe care ni le punem de mult

Discussion in 'Discuții cotidiene' started by takeda, Mar 9, 2004.

 1. AdrianB1

  AdrianB1 Membru Senior Sugar daddy

  Windows Media Player are idee de audio tracks? Am pornit un film care avea sunetul original, impaired help (povestire pentru nevăzători) și comentariile regizorului pe canale separate, dar sub MP11 se auzeau simultan toate trei, față de un DivX player, spre exemplu, care avea opțiune de a selecta ce vrei să auzi.
   
 2. _~_

  _~_ Membru

  DVD or what? Chestia asta tine de cum e facut filtrul DS 3rd party. Nu tine de player per se.
   
 3. Marius '95

  Marius '95 Membru Senior Sugar daddy

  Splitter-ul adica.
  Pt DVD (.VOB, ca daca ai IFO-urile poti alege track-ul din player) recomand Nero Splitter. E singurul filtru din pachetul Nero care chiar e bun la ceva. Pt AVI si Matroska nu stiu ce sa-ti recomand ca si eu caut unul.
  Cand intalnesc astfel de filme, le fac split si apoi remux doar cu track-ul audio pe care vreau sa-l pastrez. Folosesc AVI-Mux GUI pt AVI, MKVtool pt Matroska si MPlayer/MEncoder pt ambele. :smile:
   
 4. AdrianB1

  AdrianB1 Membru Senior Sugar daddy

  E vorba de un AVI cu 3 track-uri audio incluse, AC3 fiecare.
   
 5. Marius '95

  Marius '95 Membru Senior Sugar daddy

  Mda. Fa un remux cu MKVtool si o sa-ti iasa un .MKV mai mic. Operatia dureaza 5 minute (inclusiv timpul in care de dumiresti cum se foloseste MKVtool :wink: ).
   
 6. _~_

  _~_ Membru

  Adica demuxer? :biggrin:

  Dar problema tot este altundeva, si ar trebui studiat unde si de ce. Eu nu am patit niciodata asa ceva. Este recreabil experimentul? Se poate oferi un sample?
   
 7. ursamajor

  ursamajor Toruk Makto

  Cum pot afla, la un moment dat, ce proces rulează, fiindcă am observat activitate schimbătoare în Task Manager şi nici măcar n-am pornnit vreo aplicaţie. Mai precis, nu era deschis nimic la acel moment. Başca pe cursor apare periodic (oarecum) o clepsidră sau clipeşte câte o fereastră (când am deschis ceva). Cum identific acel intrus, să-i zic aşa. Avira n-a găsit nimic, la fel şi Spybot S&D. Mulţumesc anticipat.
  În rest, nimic deosebit.

  PS: pare-se că şi Avira ăsta e...
   
  Last edited: Aug 26, 2008
 8. AdrianB1

  AdrianB1 Membru Senior Sugar daddy

 9. VyRuZ

  VyRuZ Membru

  Ursa, ai mai putea să încerci un scan cu AdAware Free (+ updates la zi), în Safe Mode. Comportamentul acela este destul de similar cu cel al unui "progrămel" tip malware care rulează în fundal.
  AdAware m-a salvat de multe ori. :smile:
   
 10. ursamajor

  ursamajor Toruk Makto

  Mulţumesc de îndrumări.
  Eu zic că Spybot S&D e mai bun ca Adaware, pe care l-am avut înainte, o vreme. Am revenit, în schimb, la Avast. A şi găsit doi viermişori, cu care Avira convieţuia fericit. :biggrin:
   
 11. puterfixer

  puterfixer Administrator Sugar daddy

  Bătălia dintre Spybot Search&Destroy şi Lavasoft AdAware s-a liniştit cu destul timp în urmă, când cele două soluţii erau aproximativ echivalente. Însă de atunci, ambele şi-au pierdut avântul, aşa că acum unii sunt de părere că au fost depăşite de noi soluţii: SUPERAntiSpyware şi Malwarebytes Anti-Malware.
   
  1 person likes this.
 12. ursamajor

  ursamajor Toruk Makto

  Mulţumesc, l-am luat şi eu pe primul, pe cel free.
   
 13. hulubei

  hulubei questionable intruder

  1. Cum e sa fii femeie?

  2. Ce se intampla daca cineva este electrocutat de cele 3 faze ale unui trifazic? Diferenta fata de monofazic ma intereseaza.
   
 14. _~_

  _~_ Membru

  Pai nu se intampla nimic special, atata ca vrei avea o camp de densitate de curent mai interesant, nu atat de simplu ca in celalalt caz. Ce vrei sa afli de fapt? Cum arata vectorii densitate de curent?
   
 15. hulubei

  hulubei questionable intruder

  Pai la monofazic, daca trece prin tine curentul (nu am mentionat ca te si electrocutezi?), curentul trece pe o directie prin tine (teoretic, pe calea cu rezistivitatea cea mai scazuta). La trifazic, ai 3 curenti care-ti bulibasesc organismul, fiecare pe calea lui?
   
 16. ursamajor

  ursamajor Toruk Makto

  Misogin, cumva? :biggrin: Prin ce anume te simţi tu că eşti bărbat? Elimină acele chestii, adaugă altele specific feminine şi vei înţelege. De fapt, cred că genul e mai puţin important. Mai degrabă te simţi, de pildă, coplexat, angoasat etc. decât femeie sau bărbat. :wink:
   
 17. _~_

  _~_ Membru

  Fals, la monofazic curentul trece prin tot corpul tau, intr-o masura mai mare sau mai mica :wink:.

  La trifazic e la fel, atata doar ca distributia curentului prin tine e cu totul alta. Efectul/ce simti e la fel.
   
 18. AdrianB1

  AdrianB1 Membru Senior Sugar daddy

  Știu un medic, dacă vrei poți să încerci. Pentru tot restul vieții :biggrin:
   
 19. hulubei

  hulubei questionable intruder

  Ma refeream mai mult psihic :tongue:
   
 20. Edis0n

  Edis0n addiction syndrome

  Pai, daca vrei sa te curentezi cu trifazic, tre sa alegi trei puncte pe corp unde sa pozitionezi cablurile. Ca daca le impreunezi si prinzi intre degete, ai pus mana pe un nul de toata frumusetea. Si ti-au zburat si sigurantele in acelasi timp.
   
 1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
  By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
  Dismiss Notice