Filme, seriale, actori, popcorn

AdrianB1

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Aug 3, 2004
Messages
8,105
The IT Crowd. L-am vazut si eu abia acum, e bunicel in general, are cateva episoade foarte reusite (gen 3x04 - The Speech in care e prezentat The Internet), sunt 4 serii scurte: 5-6 episoade a ~20 de minute. Comedie cu o mica echipa de IT support.
 

Thor

Membru Junior
Joined
Dec 6, 2004
Messages
2,116
The American - nici macar dupa o noapte de revelion nu merge: Clooney a imbatranit, multa nuditate gratuita (bine, fiica lui Michele Placido nu e chiar de lepadat, dar nu ajuta prea mult), iar fara tranzitiile lungi intre scene filmul ar dura 15 minute.
 

Gabriela

Dominion
Sugar daddy
Joined
Mar 31, 2005
Messages
909
Never Let Me Go (2010) - nu am citit cartea, recunosc, și am înțeles că lumea nu e prea mulțumită de rezultat dar imo e un film frumos și merită văzut chiar și numai pentru felul în care atmosfera, micile detalii și coloana sonoră susțin povestea.

Then again, picturesque movie, most likely a chick flick. :tongue:
 

Sergent Rico

Membru
Joined
Nov 19, 2010
Messages
182
Am văzut aseară MEGAMIND şi mi-a plăcut. Şi btw, se pare că la toată lumea îi place AC\DC these days:biggrin:, inclusiv mie :tongue:
 

Sergent Rico

Membru
Joined
Nov 19, 2010
Messages
182
"Life as we know it" - destul de bunicel. Pe imdb are 5.8. Eu i-aş da un 7. Cel mai mult mi-a plăcut faza când tipa i-a distrus motocicleta. Poor guy! Finalul e predictable... (Happy end doooh!):rolleyes:
 

Sergent Rico

Membru
Joined
Nov 19, 2010
Messages
182
Mie mi-a plăcut maşina (1982 DeLorean), chiar dacă nu e o maşină foarte rezistentă, au recunoscut-o chiar ei în film. :lol:
 

lai

meh
Joined
Aug 1, 2004
Messages
1,552
E un fel de reconditionare din piese noi. Sau masini noi cu piese vechi. :smile: The cars would be made with 80% old parts and the rest new
 

IceCub

Membru Senior
Joined
Jun 27, 2005
Messages
2,493
Tocmai am vazut RED - distributia "old school" nu da gres. Merita nota (7.1) de pe IMDB. E un fel de "Greu de ucis" in varianta comica si parca mai putin previzibil. John Malkovich a fost la inaltime. Recomand! :thumbs:
 

Velkan

Moderator
Joined
Oct 30, 2006
Messages
2,081

:bravo:


Black Swan (2010)
...Despre o balerină care primește rolul principal în Lacul lebedelor, deși nu are senzualitatea necesară interpretării Lebedei negre. Perfecțiunea devine destul de repede o obsesie, începe să se simtă amenințată de celelalte balerine, strică relația și așa dubioasă cu maică-sa, începe să aibă halucinații, mă rog, vă prindeți la ce se ajunge.
Pe de o parte, mi s-a părut un film făcut pentru Oscar, pe de alta, nu pot să nu remarc că Aronofsky a făcut un film interesant despre balerine.
Și Mila Kunis :love:, dar nimic nou aici.

Blue Valentine (2010)
Cam deprimant, despre începutul și sfîrșitul unei relații. E ceva gen (500) Days of Summer, atît ca subiect, cît și ca prezentare, doar că mult mai întunecat. Bun.

The Fighter (2010)
Inspirat din fapte reale, urmărește greutățile prin care trece un boxer pentru a lupta la profesioniști, între o mamă care încearcă să-i controleze viața și un frate fost boxer (Bale), care îl antrenează în timp ce se confruntă cu dependența de droguri. Subiectul e destul de uzat, iar scenele de luptă sînt cam nereușite, însă filmul merită văzut pentru Christian Bale, care dacă nu ia Best Supporting Actor, o să fiu foarte surprins.

The Squid and the Whale (2005)
Dramă despre conflictele dintr-o familie și efectele divorțului asupra copiilor, Walt și Frank, mai ales după ce tatăl, un scriitor în declin, se mută cu o studentă, iar mama începe o relație cu instructorul de tenis al lui Frank. Bun.
 
Last edited by a moderator:
Top Bottom