Filme, seriale, actori, popcorn

Nu, nu dubs, nu-mi plac. Mi se pare mult mai interesant să aud limba cu intonaţiile originale, chiar dacă nu o înţeleg. Dar de subtitrări am nevoie, şi în general le prefer în engleză.
 
Citit + uitat la şi plăcut. :biggrin:

Şi pentru că tot menţionasem de Neil Gaiman mai sus, a fost lansat un frumos site oficial al filmului Stardust, adaptare după romanul fantasy scris de acesta. Filmul va fi prezent în cinematografe începând cu 10 august 2007 pentru USA şi 19 octombrie pentru UK.
 
L-am vazut intr-un zbor transatlantic acum vreo 5 luni. M-a tinut foarte treaz si mi-a placut, mi-a ruinat urmatoarele 2 zile (oboseala) :biggrin: Nu e un film extraordinar dar in suvoiul de mizerii de pe piata este totusi de remarcat.
 
Văzut şi eu Pirates of the Caribbean: At World's End şi plăcut (ca toată seria, de altfel). Finalul e ceva mai acceptabil decât la Dead Man's Chest (ciclic, aş putea spune :goofy:), chiar dacă au lăsat loc de continuări.

Nu mi-a plăcut că au alambicat încet dar sigur seria, în stilul LotR (prima parte: un singur fir narativ, a doua: două, a treia: n'şpe). But that may just be me.
 
Cam asta a fost si impresia mea, doar ca ceva mai acuta. Filmul este mai greu de urmarit, dar anumite secvente sunt bestiale (corabia in desert, up&down etc.). Foarte frumos luat bucata cu bucata, cam dezlinat per total.
 
Vazut Ghost Rider. Daca va plac filmele facute dupa comics si sunteti fan Cage atunci uitati-va la el, e decent. Daca nu probabil ca nu merita :biggrin:.
 
Nu e deloc stilul lui; deşi ştiam la ce să m-aştept, tot m-a dezamăgit. "Next" :biggrin: (nu ştiu, nu l-am văzut încă; probabil ceva între Minority Report şi Gone in 60 Seconds)
 
"Next" :biggrin: (nu ştiu, nu l-am văzut încă; probabil ceva între Minority Report şi Gone in 60 Seconds)

Văzut, plăcut, mai vreau odată. Dar nu place la toată lumea, mai ales populaţiei feminine. Dacă are IQ ridicat, nu îi place că i se pare neînchegat, dacă e blondă oricum nu va înţelege nimic :biggrin:
Exact stil Lee Tamahori, atenţie extremă la detalii (uitaţi-vă dacă nu credeţi cum se derulează creditele de final :wink:), efecte speciale deosebite (the matrix style, dar numai că mai îndepărtat de John Woo, a.k.a. slo-mo director - scenele sunt rapide, efectele deosebite, încetinirea doar cu anumite ocazii chiar speciale).
Oricum, nu este un film de acţiune, nu este un film SF, nu este un thriller psihologic. Nici unul, dar într-un fel toate la un loc. Genul o să-l descoperiţi voi :wink:
 
Am vazut si eu Next .. Mi-a parut de duzina.
Are insa si un plus, din punctul meu de vedere: Jessica Biel :biggrin:
 
Cool Hand Luke (1967) - Unul din actorii mei preferaţi, Paul Newman, at his best. Absolut superb. 9,5/10. Uitându-mă la filmul acesta, mi se rupea sufletul că acest actor deosebit şi-a anunţat recent retragerea, inclusiv de pe scenă. Da' măcar o să-i cumpăr sosurile... :sad:
 
Mda, m-am uitat şi eu la Next. Bun pentru omorârea timpului într-un week-end. Nu pot să spun că m-a impresionat, dar nici că mi-a displăcut.

Şi-am mai văzut un film în week-end: What Dreams May Come (1998). Weird. Bun pentru omorât neuroni...
 
Vazut si eu Next aseara. Mi-a adus aminte de un oarecare episod din Dallas :biggrin:. Macar nu are finalul previzibil. In sensul ca nu are final de poveste Hollywood-iana.
 
Daca nu prea va uitati pe AXN (sau AXN Sci-fi, nu stiu unde a fost preluat in Romania), merita sa puneti mana pe The Lost Room (2006), un TV-sci-fi in stilul Zona Crepusculara si The Outer Limits, cu o cota buna pentru un miniseries: 8,4/10.
 
Prea puţine (2200) voturi ca acea notă să fie relevantă. :wink:

Personal, mi s-a părut tras de păr(ul meu).
 
Back
Top