Filme, seriale, actori, popcorn

AdrianB1

Membru Senior
Sugar daddy
Am vazut Dr. No, primul film din seria James Bond. Nu sunt fan al seriei, cred ca am vazut din intamplare vreo 2-3 filme, dar eram curios cum era Sean Connery in tinerete, il stiu doar din Hunt for the Red October sau Highlander.

Filmul e interesant. Nu bun, ci interesant. Exista o tona de stangacii, atat in jocul actorilor (Ursula Andress joaca prost, Sean Connery e aproape ok), dar in special din partea regizorului. Dar e interesant ca e filmat in Jamaica, au niste masini cu suspensii de barca si motoare de motocositoare, muzica din epoca (dar nu cea mai buna). James Bond, personajul, e mult mai womanizer decat in filmele actuale, s-a ocupat de 3 tipe diferite in filmul asta, prima fara nici o relevanta pentru film. De asemenea nu e super-eroul din ultimele decenii, ci chiar un pic cam natang pe alocuri, dar asta e.

Nu e cel mai bun film din serie, dar are un scor decent. Am pe lista pentru zilele astea urmatoarele 3, care au si scorurile cele mai bune. Nu recomand nimic, doar povestesc. Au inceput sa imi placa filmele care au in context ceva din locuri si vremuri pe care nu le-am vazut sau prins, nu complet artificiale sau inventate.
 

Olivian Breda

Internet marketer
Sugar daddy
Îmi e greu să înțeleg diferența între unele filme Pixar.

Au pe de o parte filme foarte amuzante (Monsters, Inc.), unele care pentru mine sunt foarte profunde (Inside Out și Soul) și unele de pură acțiune (Turning Red, Luca).

Chestia e că nu știu cum să mai mai raportez la filmele noi, fără să văd trailerul.

Aș prefera să nu mă uit la un film de pură acțiune, dar de multe ori un trailer nu spune povestea completă.
 

AdrianB1

Membru Senior
Sugar daddy
From Russia with love: nu. Pur si simplu nu. Nu am vazut decat prima jumatate, cu greu, e prost cu spume. Filmele cu Margelatu sunt capodopere, prin comparatie.
 

Neo

The Good Doctor
Sugar daddy
Chestia e că nu știu cum să mai mai raportez la filmele noi, fără să văd trailerul.
Eu nu mă mai uit la trailere și mă duc la film fără așteptări. Am avut câteva surprize plăcute.

AdrianB1 - multe din filmele cu Bond sunt foarte cheesy, eu m-am obișnuit să le văd prin prisma asta și sunt drăguțe. Mă rog, pentru mine ultimul film cu Bond a fost Die Another Day, Daniel Craig o fi el un actor bun dar este un Bond prost imo.
 

LNT

Meşter Strică-Tot
Sugar daddy
Sean Connery nu mi s-a parut foarte potrivit in rolul lui James Bond, dar nici total pe langa precum mi se pare Daniel Craig pe care nu-l suport absolut deloc, un fel de Brad Pitt cu accent britanic.

Mi s-a parut amuzat in schimb ce era permis atunci la TV
 
  • Like
Reactions: Neo

Mistral

Alien
Andor e destul de ok. Clar peste ce a apărut în ultima vreme în universul sw sau chiar în general în zona sf.
 
Top