Echipament drumetie

AdrianB1

Membru Senior
Sugar daddy
Scrie pe el WOLA? Daca nu, nu e bun azi la nimic. La mine pe strada valurile de zapada au intre 1 si 2 metri inaltime, nu a miscat nici o masina (nici 4x4) pana acum 30 min cand a venit utilajul (platit de noi) sa faca drum.

Echipamentul meu de mers la servici e pe 4 roți. Cel mai bun pe vreme d'asta. De fapt e bun pentru orice vreme. :biggrin:
 

LNT

Meşter Strică-Tot
Sugar daddy
În Trolălăia (ţara lu' LNT) nu există pasaje.
Există da's deszăpezite și nu se parcurg pe jos. :tongue:

Apropo, vine geru puternic zilele următoare și nu prea e recomandat să faci drumuri lungi pe jos.

Scrie pe el WOLA?
Eu vorbesc de mine, asta nu înseamnă că iei ce spun eu și generalizezi. Apropo, nici eu nu stau în Giurigu, așa că mă descurc momentan cu mașina. Când or fi probleme și nu mai circulă nici mijloacele de transport în comun rămân acasă, până atunci sunt ok. În ultimii 7 ani nu am avut probleme.
 

miahi

Wizzard
Sugar daddy
Apropo, vine geru puternic zilele următoare și nu prea e recomandat să faci drumuri lungi pe jos.
Ar fi bine să se facă mai frig, acu' cam mor de cald până la serviciu. Dacă totuşi va fi frig va trebui să renunţ la suprapantalonii de vară şi să scot patanlonii de ski + un polar pe sub geacă + mănuşile de ski. Poate şi nişte ciorapi groşi în bocanci.
 
Anii trecuti, sa cum scriam si pe topicul de biciclete, baietii uracau de anul nou la balea pe soseaua inchis pt masini pe bicle.Ei nu auzisera de legile fizicii si mai uracau si pe cauciucuri de tip cursiera max 28-32. Am iesit astazi pe niste kenda de 2,75 pe zapada, cu gheata sub.A fost distractiv atata timp cat nu ma grabeam sa ajung undeva si mergeam la plimbare.Cum schimbam ritmul, cum eram gata sa ma imprastii.Si cand te gandesti ca exista cauiucuri si de 4.
 

AdrianB1

Membru Senior
Sugar daddy
Nu stiu cum se poate merge pe cauciucuri de 28 pe zapada, nu prea cred ca se poate, dar orice cauciucuri ai (chiar si de 2.75) pe zapada ai tractiune mai slaba si orice schimbare de ritm trebuie sa fie domoala.
 

AdrianB1

Membru Senior
Sugar daddy
Chuck Norris a urcat pe Everest pana in varf pe cursiera, bandouri si foaia mare. Balea is for pussies.
 

Velkan

Moderator
Aveți experiență cu rucsacuri cu mesh pentru ventilație, gen Deuter Futura? E diferență sesizabilă de respirabilitate față de cele fixate pe spate? Și dacă da, aveți vreo recomandare de rucsac cu mesh de cca 35 l?

Eu am o mare problemă cu alegerea straturilor de îmbrăcăminte din cauza rucsacului, în sensul că ori mă îmbrac pentru temperatura de afară și mă fac ca porcul pe spate din cauza bureților rucsacului, ori mă îmbrac pentru temperatura spatelui și îmi îngheață brațele.
 

ipman

Membru Senior
Am si eu un Osprey Atmos care are acelasi sistem intins pe cadru metalic. Recomand, e foarte bun.
Din pacate cadrul metalic il face cumva curbat inauntru si prinde o forma ciudata si curbata, dar poti trai si cu asta, nu e grav.
 

Velkan

Moderator
Am uitat să menționez că între timp am prins un Osprey Stratos 34 la reducere. E ok, confortabil, materiale de calitate, se vede diferența de preț la construcție, îmi plac buzunarele pe centură, dar nu simt mare diferență la aerisirea cu mesh. :frown:
 
Top