Echipament drumetie

Discussion in 'Hobby-uri, artă, cultură, știință' started by Thor, Oct 31, 2011.

 1. AdrianB1

  AdrianB1 Membru Senior Sugar daddy

  Scrie pe el WOLA? Daca nu, nu e bun azi la nimic. La mine pe strada valurile de zapada au intre 1 si 2 metri inaltime, nu a miscat nici o masina (nici 4x4) pana acum 30 min cand a venit utilajul (platit de noi) sa faca drum.

   
 2. Thor

  Thor Membru Senior Sugar daddy

  O sa iau o cagula, e aiurea cu vantul din fata. Si niste ochelari.
   
 3. LNT

  LNT Meşter Strică-Tot Sugar daddy

  Există da's deszăpezite și nu se parcurg pe jos. :tongue:

  Apropo, vine geru puternic zilele următoare și nu prea e recomandat să faci drumuri lungi pe jos.

  Eu vorbesc de mine, asta nu înseamnă că iei ce spun eu și generalizezi. Apropo, nici eu nu stau în Giurigu, așa că mă descurc momentan cu mașina. Când or fi probleme și nu mai circulă nici mijloacele de transport în comun rămân acasă, până atunci sunt ok. În ultimii 7 ani nu am avut probleme.
   
 4. miahi

  miahi Wizzard Sugar daddy

  Ar fi bine să se facă mai frig, acu' cam mor de cald până la serviciu. Dacă totuşi va fi frig va trebui să renunţ la suprapantalonii de vară şi să scot patanlonii de ski + un polar pe sub geacă + mănuşile de ski. Poate şi nişte ciorapi groşi în bocanci.
   
 5. liubarschi

  liubarschi Membru

  Anii trecuti, sa cum scriam si pe topicul de biciclete, baietii uracau de anul nou la balea pe soseaua inchis pt masini pe bicle.Ei nu auzisera de legile fizicii si mai uracau si pe cauciucuri de tip cursiera max 28-32. Am iesit astazi pe niste kenda de 2,75 pe zapada, cu gheata sub.A fost distractiv atata timp cat nu ma grabeam sa ajung undeva si mergeam la plimbare.Cum schimbam ritmul, cum eram gata sa ma imprastii.Si cand te gandesti ca exista cauiucuri si de 4.
   
 6. AdrianB1

  AdrianB1 Membru Senior Sugar daddy

  Nu stiu cum se poate merge pe cauciucuri de 28 pe zapada, nu prea cred ca se poate, dar orice cauciucuri ai (chiar si de 2.75) pe zapada ai tractiune mai slaba si orice schimbare de ritm trebuie sa fie domoala.
   
 7. spooky51

  spooky51 Obi-Wan Kenobi's cousin

  Cu anvelopele mele de 26" x 1.75 de-abia pot sta pe bicicleta cativa metri de mers drept.
   
 8. AdrianB1

  AdrianB1 Membru Senior Sugar daddy

  Chuck Norris a urcat pe Everest pana in varf pe cursiera, bandouri si foaia mare. Balea is for pussies.
   
 9. liubarschi

  liubarschi Membru

  Nu am crezut nici eu pana cand nu au pus filmulete pe ciclism.ro.
   
 10. Velkan

  Velkan Moderator

  Aveți experiență cu rucsacuri cu mesh pentru ventilație, gen Deuter Futura? E diferență sesizabilă de respirabilitate față de cele fixate pe spate? Și dacă da, aveți vreo recomandare de rucsac cu mesh de cca 35 l?

  Eu am o mare problemă cu alegerea straturilor de îmbrăcăminte din cauza rucsacului, în sensul că ori mă îmbrac pentru temperatura de afară și mă fac ca porcul pe spate din cauza bureților rucsacului, ori mă îmbrac pentru temperatura spatelui și îmi îngheață brațele.
   
 11. puterfixer

  puterfixer Administrator Sugar daddy

 12. ipman

  ipman Membru Senior

  Am si eu un Osprey Atmos care are acelasi sistem intins pe cadru metalic. Recomand, e foarte bun.
  Din pacate cadrul metalic il face cumva curbat inauntru si prinde o forma ciudata si curbata, dar poti trai si cu asta, nu e grav.
   
 1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
  By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
  Dismiss Notice