Caut un program care sa faca <ceva>

AdrianB1

Membru Senior
Sugar daddy
Care e diferenta intre un backup cu compresie si o arhiva 7zip? :biggrin:
Eu foloseam pe un server de productie 7ZIP si un script vbs pentru backup la niste loguri, era prea simplu ca sa ma complic cu altceva.
 

miahi

Wizzard
Sugar daddy
Eu chiar vorbesc serios, răspunde la aproape toate cerințele în afară de unele tipuri de backup; există script-uri pe net pentru backup diferențial și tot felul de alte minunății.
 

Cosmin_C

melomaniac
Nu, dar sunt nostalgic dupa vremurile in care pe o simpla disketa iti intra atat sistemul de operare cat si cateva zeci de softuri de aplicatie.
Daca te nasteai cativa ani mai devreme probabil regretai si benzile perforate. :goofy:
 

Cosmin_C

melomaniac
Ah da, uitasem ca Romania era in urma lumii cu 30 de ani, normal ca le-ai prins si pe alea. :goofy:

Sunt cam off-topic. :biggrin:
 

Marius '95

troubleShooter
Sugar daddy
Tin minte ca am avut la un moment dat un program (crack, patch, cum vreti sa il numiti) care elimina ferestrele de tip splash screen din executabile Windows. Il folosisem sa scot splash-screen-ul unui firewall. Din nefericire am pierdut programul si nu mai stiu cum se numea.
A intalnit cineva programul ala?
 

Marius '95

troubleShooter
Sugar daddy
Erm... nu mai tin bine minte, dar parca nu-i asta. Din cate imi amintesc, nu era program rezident. Modifica executabilul aplicatiei astfel incat sa nu mai afiseze splash-screen-ul. Un fel de patch.
E posibil sa gresesc, totusi.

PS:
Link-ul tau mi-a dat idei. In final l-am gasit pe Internet Archive:
https://web.archive.org/web/20080723132846/http://www.brightnova.com/kpf/
Se pare ca nu e un patch generic, ci doar pentru Tiny/Kerio Personal Firewall.

Multumesc.
 

Quark

Zis și Brucan
Hilar dar mi-ar prinde bine un programel care sa beepaie in pc-speaker cand CapsLock este activat si tastezi ceva. :smile: Sa nu ma uite Dumnezeu scriind cu majuscule.

LE: Si pe cat posibil sa fie free si sub 10MB. :biggrin:
 

Quark

Zis și Brucan
Ah, uitasem: multumesc. :beer: Dar... nu face ce vreau eu (sa beepaie in pc-speaker cand apas o tasta si capslock e activ). :smile:
 

puterfixer

Administrator
Sugar daddy
Asta cu bipăitul e cam greu de găsit, că Gugl îmi dă doar opțiunea Sticky Keys încorporată în Windows. Aia ai încercat-o? Tot nu face exact ce vrei tu... Mi s-a părut mai ok să se dezactiveze Caps Lock după un timp, să nu uiți de el pornit. Că, de regulă, când îl pornești ai un motiv și cam ții minte că ai făcut-o, deci e cam enervant să te bipăie atunci :biggrin: iar dup-aia mai bine dezactivează Caps Lock ca să-l reactivezi tu doar când ai nevoie.
 

Quark

Zis și Brucan
Interesant, dar am gasit ceva mai simplu. Cam maricel (200K install-ul), dar cred ca si Marius95 il va folosi. :biggrin: Acum scanez / testez...

LE: Strange, a cazut virustotal (si feisbucul) cand i-am dat sa-l scaneze.
 

Quark

Zis și Brucan
Programul l-am luat direct de la developer. Intotdeauna fac asa. Am dat link acolo ca era si o descriere frumoasa din partea editorului. :smile:

Merge, totul ok, DAR. Caci nu se putea altfel: imi beepaie in boxe, nu in pc-speaker. Dar probabil nu din cauza lui: in momentul in care am instalat driverele de la Audiophile 192 a tras ea concluzia ca este singura interfata audio demna de sistemul meu si le-a omorat pe toate celelalte. N-am stat sa sap prin configurari.
 
Top