Caut un program care sa faca <ceva>

Marius '95

troubleShooter
Deschid thread-ul asta pentru toti cei care cauta un program care sa faca un anumit lucru si nu-l gasesc.

Caut un program care sa faca split unui .wav conform unui .cue, dar fara a copia continutul wav-ului. Am cautat pe google dar dau peste tot felul de programe bune_de_nimic. Poate stiti voi vreunul.
A! Am uitat sa zic: nu vreau bloatware. Daca functioneaza in linia de comanda este excelent, fiindca o sa am nevoie de .bat-uri.
Multumesc.
 
Alta.
Stie cineva vreun filtru DirectShow care sa faca stabilizarea imaginii? Am gasit Deshaker pentru VirtualDub dar nu prea ma ajuta. Nu vreau sa recomprim filmele inainte sa le vad.
 
Inseamna ca nu creaza fisiere noi copiind datele din fisierul original ci face split fisierului original.
 
Inseamna ca nu creaza fisiere noi copiind datele din fisierul original ci face split fisierului original.
Exista vreo diferenta intre "cut" si "copy" cand e vorba de wave si in general de format digital ? La naiba, si eu am o gramada de wave-uri copiate de mai multe ori, probabil deja se aud ca mp3-urile...
 
Split-ul nu e instantaneu, pentru că nu există suport simplu din partea os-ului pentru așa ceva: există open file, read, write, delete file. Nu există split file. Splitare de genul ăsta, fără copiere, înseamnă să modifici direct în sistemul de fișiere, ceva gen defrag. Nu cred că o să facă cineva un program de splitat wave-uri care să lucreze la nivel de filesystem - și nici n-aș avea încredere în așa ceva, un mic bug poate să-ți bușească o partiție-două.
 
Aha, e problema de timp, pai chiar eram nedumerit. Totusi, separarea unui wave de 600 mb dureaza maxim 30 de secunde, e chiar asa mult ?
 
Nu, dar putea fi instantaneu.
Ce poate fi asa greu sa marchezi EOF la clusterul X si sa creezi un fisier care incepe la clusterul X+1? Ce ma oftic ca nu stiu programare!
 
Invata si vei revolutiona lumea, daca reusesti sa programezi toate chestiile de genul asta care le ai in cap... :biggrin:
 
Doar faptul că ai mai multe sisteme de fişiere ar trebui să te pună pe gânduri. Linuxiştii s-au chinuit mult timp să implementeze suportul pentru NTFS, chiar dacă ai biblioteca de NTFS nativă tot e complicat de lucrat. Ar fi simplu dacă ai lucra la nivel de cluster, dar până ajungi la clusterul care trebuie te chinui un pic. Sunt două opţiuni: te apuci de înţeles NTFS-3G, singurul driver stabil read/write de Linux, sau dai banu' la Microsoft să-ţi dea specificaţiile (btw, defrag-ul de NTFS e de fapt Diskeeper, nici ei nu s-au chinuit să facă un defrag).
 
Nu, dar putea fi instantaneu.
Ce poate fi asa greu sa marchezi EOF la clusterul X si sa creezi un fisier care incepe la clusterul X+1? Ce ma oftic ca nu stiu programare!
Și dacă ai nevoie de split într-un cluster, nu fix la sfârșitul lui? Da, poți crea un alt cluster cu partea a doua cu prețul unei mici fragmentări la fiecare bucată de fișier, dar ce mai contează? :biggrin:
 
Am nevoie de un program multi-IM (gen Pidgin, Trillian) care să îmi organizeze contactele după protocol/grup/contacte. Pidgin şi Trillian ştiu să-mi arate doar grupurile, dar nu le aranjează după protocol, în special cum mi-aş dori eu (structură arborescentă). M-am jucat şi cu MirandaIM, dar n-am găsit un view care să-mi convină.
M-ar interesa ceva de genul:

Code:
Protocol1
|
--Grup
  |
  --Contact
  --Contact
  ...
  Grup
  |
  --Contact
  ...
Protocol2
|
--Grup
  |
  --Contact
  --Contact
  ...
 
In Miranda poti crea sub-grupuri si poti sorta totul manual. Creezi un grup cu numit "Protocol1" si in el subgrupurile, etc.
 
Nu vreau să sortez manual 500+ contacte (în momentul ăsta). Vreau ca programul să ştie să sorteze după protocol/grup/contacte. N-o fi aşa de greu, trebuie doar să împartă protocoalele pe categorii.
 
Am si eu nevoie de un program care, la un interval setat de mine, sa ping-uiasca un numar de ip-uri fixe de internet sau din reteaua interna pentru verificarea conexiunii si sa imi trimita alerta pe mail daca gaseste vreo schimbare fata de scanarea anterioara. Programul ar trebui sa fie instalabil pe windows si daca se poate free...:smile:.
 
Back
Top