Exact.[...] Daca nu crezi ca exista o solutie pur si simplu pleci la alta companie, nu e sfarsitul lumii.
Eu am aflat din intamplare, dupa ani de zile, ca nu ai voie sa faci poze in birou fara sa anunti pe nu-stiu-cine. Dar nu era vorba de documente, ci sa nu faci poze ale colegilor si sa le pui pe Internet.Si totusi, aia-s disperati cu securitatea documentelor/poze/accese in diferite cladiri.
O fi ceva la nivel national/corporational la ei.
Tata lucreaza la Petrom. Au venit niste chinezi la un schimb de experienta. Mi-a spus ca au fotografiat TOT. Documente, prezentari, utilaje, cladiri, tablouri de pe pereti, peretii goi, totul!Am lucrat vreo 5 luni pentru o companie coreana de constructii nave (nu in romania), si aia erau security freeks. Pot sa zic ca nivelul tehnologic e sub cel cu care eram obisnuit. Si totusi, aia-s disperati cu securitatea documentelor/poze/accese in diferite cladiri.
In curand, oriunde te-ai muta vei schimba numai seful direct superior, eventual sefii pe 1-2 nivele mai sus daca esti chiar la baza piramidei. Ma rog, tine putin si de domeniul in care lucrezi, dar cred ca ai inteles la ce m-am referit.L.E. Marius '95 pe sistemul asta, stai la tine in oras/sat si accepti primu job care-l gasesti si tot acolo iesi la pensie. Nu conteaza ca ai salariul minim iar sefu' face nasoale cu fiecare ocazie. In ultimele 18 luni am schimbat 3 companii, acum totul e ok.