World of Warcraft

nicolin

Membru
Joined
May 7, 2005
Va intreb si eu ceva aici, ca sa nu deschid un thread nou doar pt prostia asta:
cine imi spune si mie cam ce configuratie minima ii trebuie unul laptop pentru a rula wow fara probleme la detalii mici-medii? Ma refer mai mult la procesor si placa video, pentru ca RAM-ul intentionez oricum sa fie de 2GB.
Pai de aici aflam urmatoarele:
PC System Requirements
OS: Windows 2000 (Service Pack 4); Windows XP (Service Pack 2)
Processor: Intel Pentium3 800MHz or AMD Duron 800MHz
Memory:
512 MB RAM,
1GB RAM is recommended
Video:
Minimum: 32MB 3D graphics processor with Hardware Transform and Lighting, such as an NVIDIA GeForce 2 class card or above.
Recommended: 64MB VRAM 3D graphics processor with Vertex and Pixel Shader capability, such as an NVIDIA GeForce FX 5700 class card or above.
Sound: DirectX compatible sound card

Mac System Requirements
OS: Mac OS X 10.3.9 or newer required
Processor:
933MHz G4/G5 processor,
1.8GHz G5/Intel or better recommended
RAM:
512MB RAM,
1GB DDR RAM is recommended
Video:
NVIDIA or ATI graphics processor with 32MB VRAM,
64MB VRAM recommended
Controls: A keyboard and mouse are required. Input devices other than a mouse and keyboard are not supported
All Platforms
Connectivity:You must have an active broadband internet connection to play.
Mouse: Multi-button mouse with scroll wheel recommended.
 

Tora

Membru Senior
Joined
Mar 24, 2004
Acolo nu iti spune ca vei putea juca fluent cu alea doar in zone in care esti doar tu :tongue:
 

Gabriela

Dominion
Sugar daddy
Joined
Mar 31, 2005
Location
Wonderland
Acum oricum nu se poate juca fluent nicăieri în Northrend, mai ales pe seară. Regardless of the sysspec. :biggrin:
 

SCViper

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Aug 1, 2004
Location
Bucuresti
...blaba...pentru a rula wow fara probleme la detalii mici-medii...blabla...
Video:
NVIDIA or ATI graphics processor with 32MB VRAM,
64MB VRAM recommended
AHAHAHAHAHAHAHAH :biggrin:
Serios acum nicolin, citeste ce am cerut, pe site-ul blizzard m-am uitat si eu :smile: N-am cerut configuratia minima, ci cea minima la care sa rulez totul fara probleme la detalii medii. Si ai postat asta si dupa ce am scris Dalaran si BG...

@Gabriela: mie cu 8600GTS la detalii cvasi-maxime, 1280x1024 imi merge destul de fluent peste tot, mai putin dalaran si 1-2 zone prin Northrend.

Pana la urma m-am lamurit cam cum sta treaba cu cerintele generale, doar la placi video pe laptopuri mai vreau sa stiu 2-3 lucruri, dar o sa pun intrebarea in alta parte, ca sa nu poluez topicul asta...
 

whiskas

Chronic suicidal
Joined
Jan 19, 2005
Hi, my name is whiskas and I'm an addict

Nu mai postează nimeni, tocma' acum cînd am început și eu să joc? :biggrin:

P. S. 8800GT, 1280 x 1024, high peste tot + 16X multisampling + nu mai știu cît AA + toate chestiile din nVidia Control Panel la maximum, am peste 60 fps. :biggrin:
 

SCViper

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Aug 1, 2004
Location
Bucuresti
Well, daca tot ati dat-o pe graphics, mi-am luat un 9800GT. In mod interesant cu toate detaliile la maxim, 1280x1024 am vreo 15-20 FPS in Dalaran. GTA4 merge destul de bine, dar e o diferenta de cat, 5 ani intre ele, de ce naiba merg la acelasi FPS ? :smile:
 

lai

meh
Joined
Aug 1, 2004
Location
sub masă
Si eu am un 9800GTX+. Fata de 8800 GT-ul de dinainte diferenta e de fix nimic. Placile video fac diferenta pana la un punct, in special la un joc vechiut precum WoW. Dupa aia intra in schema CPU-ul.
Aaaaanyway, care mai e treaba cu WoW-ul? E misto addon-ul? Merita cumparat cand s-o ieftini?:biggrin:
 

bogdan192

Membru Senior
Joined
Oct 6, 2004
Location
Bucharest
O daaa. Macar pentru DK care e cea mai criminala clasa din tot jocul. E mult prea distractiv sa questuiesti cu el (cel putin pe primele nivele) iar gearul de start arata CRIMINAL de bine. Northrend e fun, questing-ul e relativ usor (leveling-ul e un picut mai rapid ca in Outlands). Plus ca ai vehicule in unele bg-uri si instante. Plus acces la o groaza de content misto.
 

lai

meh
Joined
Aug 1, 2004
Location
sub masă
Aha... Suna bine.
Eu insa tot nu m-am lamurit cu restrictiile la crearea unui DK. Am un lvl 70 Alliance pe un server PVP. Vreau sa imi fac DK Horde pe un alt server PVP. E posibil?
 
Top Bottom