World of Warcraft

Neo

Motan agresif
Sugar daddy
Joined
Oct 16, 2005
Location
The Emerald Dream
Neo, una si cu una fac doua, nu te lua de prietena ca te zbor.

Get the f word out of here. (Axel F).

Gab, ai dreptate. Neo, da si mie linkul ala unde arata ca esti cel mai bun.
Eu sincer cred că te-a tras curentul de la prea mult mers pe bicicletă, try RATB că s-a făcut frig afară :mda:

P.S.: you can`t kill meh, I`m already dead :biggrin:
P.P.S.: faptul că-s cel mai bun nu e de nasul unui link amărât :biggrin: :biggrin:

PPPS/LE:
I know where he lives.
Right back at ya :dracu:
 

lai

meh
Joined
Aug 1, 2004
Location
sub masă
Bah, va sparg la mufe. Gura!
Calmez vous!
Neo, esti enervant, abtine-te, ca nu intereseaza pe nimeni cat de skillat esti tu.
Creizi, ia de te hlizeste.
:biggrin:
 
Last edited by a moderator:

lai

meh
Joined
Aug 1, 2004
Location
sub masă
Am o nelamurire. Am intrebat si pe forumu' oficial, da' nu s-a obosit nimeni sa imi raspunda (si nu prea am cum sa spamez pe acolo, avand contu' freezuit).
Asadar: odata cu patchu' asta de o sa iti permita sa faci Death Knights pe orice server, nu doar ala pe care ai deja personaje, or sa scoata si restrictia de factiune (exclusiva pe serverele PVP)? Adica: am un lvl 70 Alliance si vreau sa imi fac un DK Hoarda pe un alt server. Ambele servere sunt PVP. O sa pot? :frown:
 

korby

The Cleavemaster
Sugar daddy
Joined
Jun 4, 2006
Location
Cluj-Napoca
Trebuie să ai un caracter de cel puţin LVL 55, la facţiunea la care vrei DK-ul, pe acelaşi server.
 

Attachments

lai

meh
Joined
Aug 1, 2004
Location
sub masă
Stiu. Stiu.
Daaaar, patch-ul 3.0.8 cica o sa faca asta: Players may now create death knights on any realm once they reach level 55. Restrictia cu realm-ul dispare. O sa dispara si aia legata de Factiune? Acum e asa: if you have an Alliance character on a PvP server, you cannot make a Horde death knight on that PvP server.
 

SCViper

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Aug 1, 2004
Location
Bucuresti
Probabil ca dispare, nu se mentioneaza nimic de factiune. Am citit si eu patch notes cu atentie.
 

SCViper

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Aug 1, 2004
Location
Bucuresti
Va intreb si eu ceva aici, ca sa nu deschid un thread nou doar pt prostia asta:
cine imi spune si mie cam ce configuratie minima ii trebuie unul laptop pentru a rula wow fara probleme la detalii mici-medii? Ma refer mai mult la procesor si placa video, pentru ca RAM-ul intentionez oricum sa fie de 2GB.
 

Tora

Membru Senior
Joined
Mar 24, 2004
Eu rulez wow lejer cu detalii majoritatea pe minim (viewing distance la jumatate) in windowed mode pe inspiron 6400 (core duo) cu 1GB ram, video integrat (intel 310 sau ceva de genul) si pe un Gateway T4815 parca, 1GB, Vista, tot intel integrat video etc.
Probleme am cu battlegrounds si orasele aglomerate gen Dalaran, unde e multa activitate vizuala, dar le evit cat pot.
Probabil cu o solutie grafica dedicata poti impinge detaliile spre jumatate.
 

SCViper

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Aug 1, 2004
Location
Bucuresti
Ma gandeam eu ca asa sta situatia, dar tocmai Dalaran si BG's ma intereseaza pe mine, n-as vrea sa trebuiasca sa le evit. Mersi de informatii, mai astept impresii de la alte persoane cu laptop-uri.
 
Top Bottom