1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

World of Warcraft

Discussion in 'Jocuri' started by Tora, Oct 6, 2004.

  1. SCViper

    SCViper Membru Senior

    Se poate, am testat adineauri.
     
  2. bogdan192

    bogdan192 Membru Senior

    Eu stiam ca pot face DK pe acel realm doar daca ai un char de 55+ pe el. Whaddaya know... Blizzard sucks in this case, se umplu servere de PVP de DKrei
     
  3. whiskas

    whiskas Chronic suicidal

    Death Knight

    Care-i marea șmecherie cu Death Knight? De ce vrea tătă lumea?

    (Presupun că nu poți să faci unu' decît dacă ești în Hoardă, nu?)
     
  4. bogdan192

    bogdan192 Membru Senior

    Poti sa faci si pe alianta si pe hoarda.

    De mentionat ca gearul albastru cu care intri in Outlands e mai bun decat mai toate verzile pe care le iei in questuri (si uneori in instante) in Outlands pana pe la 66. Plus ca arata bestial pe tine. Avantajele rezida in faptul ca incepi cu 55 direct, un set de gear mai mult decat decent si niste abilitati de-a dreptul criminale. Plus un death charger moca si mult fun la questurile specifice clasei.
     
  5. whiskas

    whiskas Chronic suicidal

    Danke, m-am lămurit. :biggrin:
     
  6. Stek`Ra

    Stek`Ra Membru

    Dupa ce mi-am dus cu greu main-ul la 80, ma gandeam sa imi fac si eu un DK.
    Cine s-a distrat cu DK-ul pana acum, poate ma ajuta si pe mine cu niste informatii.
    Stiti care ar fi tree-ul cel mai bun pentru level-it?
    Banuiesc ca DPS, ca n-am chef sa stau in Shat si sa astept "invite" in instante ca Tank.
    De asemenea, la lvl 80 pentru care varianta de "tree" e DK-ul asa renumit?
    Am inteles ca ar tank-a mai bine si decat pala. Asa o fi? Sau tot DPS e mai reusit?
     
  7. bogdan192

    bogdan192 Membru Senior

    Eu am mers pe blood pentru PVE si survivability, dar din cate mi s-a spus, e mai OK unholy ca DPS sau chiar frost pentru tanking. Build-uri cred ca gasesti carca pe wow wiki. Misto pe unholy e ca ai pet. Frost-ul e misto ca idee si realizare. Oricum, in PVE o sa deal damage in orice configuratie.
     
  8. SCViper

    SCViper Membru Senior

    Yep, blood is the way to go.
     
  9. Jaffar

    Jaffar Wizard

    Ai aici tot ce trebuie sa stii, si mai mult decat atat :biggrin: Eu levelez unholy si este super ok. Aici ai mai multe detalii.
     
  10. Stek`Ra

    Stek`Ra Membru

    Multumesc mult pentru sfaturi.
    Oricum vad ca DK-ul e asa rau ca pot sa levelesc lejer cu el indiferent de tree.
    Sunt deja in Hellfire cu lvl 60, iar talent points le-am pus dupa ureche.
    Dar oricum trebuie sa studiez problema si sa le pun corect, altfel o sa ma trezesc ca o sa fie din ce in ce mai greu. (Oare?)
     
  11. bogdan192

    bogdan192 Membru Senior

  12. SCViper

    SCViper Membru Senior

    Are cineva de pe aici internet prin UPC? Daca da ce pachet (basic, medium, blabla - conteaza?) si cum merge wow, ce latency aveti, etc? Intreb pentru ca vreau sa-mi fac un abonament de backup la alta firma decat cea curenta care pica prea des (deci o sa-mi fac la UPC) si vreau sa stiu la ce sa ma astept si daca merita. Multumiri in avans :smile:
     
  13. AdrianB1

    AdrianB1 Membru Senior

    Am eu una din linii la UPC. Nu știu cum se numerște pachetul, e cel de 10 Mbps pe cablu TV, merge OK majoritatea timpului.
     
  14. Jaffar

    Jaffar Wizard

    Internetul nu prea pica, nu are motive. Ceea ce pica este sincronizarea modemului catv, care depinde foarte mult de reteaua UPC-ului in zona ta. Pe vremea cand aveam net de la UPC eram foarte satisfacut :biggrin:. Numai ca se desincroniza in draci, in anumite zile si de 5-10 ori pe ora. Au venit cu magistrala pana in casa, pentru a nu avea zgomot, etc, dar se pare ca tot useless a fost, acum atarna cablul la geam. Asa ca acum sunt oarecum multumit cu un ADSL de la romtelecom. Oarecum pentru ca si asta se desincronizeaza, dar foarte rar.

    La subiect: cand mergea netul de la UPC, mergea foarte bine :biggrin:
     
  15. miahi

    miahi Wizzard

    Io am medium, din pachetul cu televiziune digitală. Am încercat WoW, merge ok chiar şi duminica seara - în afara zonelor aglomerate (atunci e cel mai nasol, shaper-ul lor scade limita de upload mult, uneori până pe la 20kB - iar dacă atingi limita de upload, limita de download trece automat pe ~zero). Însă ţine un pic şi de noroc am văzut, depinde în ce gateway te bagă DHCP-ul; pe unele (la un vecin) merge normal şi duminica seara - iar alocările par făcute kindof static per MAC, pentru că n-am reuşit să schimb gateway-ul alocat. Modemul nu mi s-a desincronizat niciodată.

    Pentru abonamentul medium limita de upload e de 100KB/s. Când ajungi la ea, latenţele către orice în afară de localhost se duc pe la 5-6 secunde. Ai ataşată latenţa yahoo.com din ultima săptămână, cu upload aproape continuu de 40KB/s.
     

    Attached Files:

  16. war4peace

    war4peace Membru Senior

    Am eu. Din punct de vedere al desincronizărilor, sunt un norocos. Nu s-a desincronizat niciodată în 3 luni de zile. Din punct de vedere al modem-ului, am avut ghinion, am avut un modem care se bloca din ce în ce mai des (nu desincronizări, nu nimic, dar brusc nu mai primea pachete, trebuia restartat la 10 minute o dată). După chin şi jale în conversaţiile cu suportul (ei insistau că e de la calculator, eu... că e de la modem), s-au îndurat de mi-au schimbat modem-ul, de atunci nici o problemă.
    Am abonament Medium, btw. Bandwidth-ul e OK-ish, singurele probleme care apar e când mă conectez la VPN şi folosesc IP Communicator-ul. Şi sigur e de la UPC, fiindcă pe linia cealaltă (ISP de cartier) nu am probleme de genul ăsta.


    Depinde foarte mult de locaţie. Locaţia mea are, se pare, ceva aparte, nu am probleme de genul ăsta :smile:
     
  17. SCViper

    SCViper Membru Senior

    Hm, m-ati speriat cu desincronizarile astea... eu am avut internet prin cablu de la astral acum x'spe ani si am trecut si eu prin variate probleme, as prefera sa nu o mai fac inca odata, dar se pare ca nu prea am de ales, nu sunt alti provideri in zona...
     
  18. war4peace

    war4peace Membru Senior

    Păi tu n-auzi că eu nu am avut şi nu am desincronizări? :smile:
     
  19. SCViper

    SCViper Membru Senior

    M-ati speriat pentru ca uitasem ca pot exista probleme SI cu modemul :smile:
     
  20. miahi

    miahi Wizzard

    Păi alea-s cele mai frecvente. Când nu-i mai merge vecinului televizoru', se duce pe scară şi umblă la distribuitor. Normal că nu nimereşte din prima mufa lui. Rezultat: tu stai juma' de oră fără net până se sincronizează drăcia. (da, şi la mine a fost singura opţiune)