The death knight is (...) a separate character from other characters and can be created as soon as one of your existing characters on a given server reaches level 55. After making a death knight, you will not lose access to any of your existing characters. The death knight will start at level 55 in Acherus: The Ebon Hold over the Eastern Plaguelands, with multiple spells and abilities ready to use, and a set of uncommon gear. When you leave Ebon Hold, you will have a full set of rare gear ready for Outland.
Are cineva de pe aici internet prin UPC? Daca da ce pachet (basic, medium, blabla - conteaza?) si cum merge wow, ce latency aveti, etc? Intreb pentru ca vreau sa-mi fac un abonament de backup la alta firma decat cea curenta care pica prea des (deci o sa-mi fac la UPC) si vreau sa stiu la ce sa ma astept si daca merita. Multumiri in avans![]()
Internetul nu prea pica, nu are motive. Ceea ce pica este sincronizarea modemului catv, care depinde foarte mult de reteaua UPC-ului in zona ta. Pe vremea cand aveam net de la UPC eram foarte satisfacut. Numai ca se desincroniza in draci, in anumite zile si de 5-10 ori pe ora. Au venit cu magistrala pana in casa, pentru a nu avea zgomot, etc, dar se pare ca tot useless a fost, acum atarna cablul la geam. Asa ca acum sunt oarecum multumit cu un ADSL de la romtelecom. Oarecum pentru ca si asta se desincronizeaza, dar foarte rar.
La subiect: cand mergea netul de la UPC, mergea foarte bine![]()