What? Jocul nu este in browser. De ce te uiti la ceas? full screen - alt+enter.Am instalat si eu WoT. Sunt darkchrisT. Dar cum ma lupt 1-1 cu cineva ? E vreo ghilda xf ?
PS: e normal sa fie o pagina de browser jocul ? adica nu are un mod FULL screen ? ma tot uit mereu la ceas.
De ce te uiti la ceas?
Nu a existat vreuna nici macar in perioada de glorie de acum vreo 2 ani cand jucam mai multi; a fost un clan CDP pentru care recruta war4peace, dar nu stiu daca a prins la public.E vreo ghilda xf ?
Tu ai trait pana acum sub o stanca si ai iesit in lume de vorbesti in asemenea termeni si faci asemenea comentarii? E prima data cand afli ca "Windows" vine de fapt de la ferestrele alea pe care le confunzi cu browserul? Daca ai auzit vreodata de Microsoft Office, nici aplicatiile alea nu sunt full-screen vreodata.N-am zis ca jocul este IN browser, ci intr-o fereastra ca de browser -adica ii vad laturile. ... Joc vechi de 4ani, care sa nu stie rezolutie wide ?... joc BG2 full screen, si jocul ala are 20ani. mda.
Iti recomand cartoonnetwork.ro, au niste jocuri mai potrivite pentru varsta ta. Daca ai probleme si cu alea iti recomand sa cauti ambalajul computerului si sa il returnezi, tie sigur o sa ti-l primeasca si daca a fost cumparat din magazin si indiferent de cat timp, doar le povestesti despre ce e vorba sau le dai link catre pagina asta.Oricum, mi se pare alambicat de complicat, ca sa ma joc....
Din ce mi-am dat seama, n-am modul single player; iar cei care au echipele lor evident ca nu ma primesc, ca abia stiu sa misc tureta.
Mai incerc de cateva ori, sa vad poate devin compatibil cu jocul; dar deja senzatia curenta este de uninstall.