Cu tasta C forțezi reîncărcarea. Proiectilele nefolosite mi se pare că se pierd.
Aaaaa, ok. Deci doar in "training battle". Pacat ca in acest tip de meci nu se acumuleaza credite si experienta. Multumesc pentru raspuns Jaffar!Baga un training battle cu inca un prieten.
Nimic nu e moka la WG. Nici macar trainingu'.Pacat ca in acest tip de meci nu se acumuleaza credite si experienta.
As fi vrut eu moka. Sunt printre cei care vor si cu..., si cu..., si cu sufletu'n Rai. Dar oricum ma gandeam sa ma opresc la tier 5. Vreau doar experienta necesara pentru a le cerceta. Asa ca dupa ce imi fac tancurile "boboc" ma bag fara griji si in training.Nimic nu e moka la WG. Nici macar trainingu'.
Nu știu cum mai e acum, dar acum mult timp aveam un B2 d-ăsta și am rămas singur pe hartă cu un inamic care avea același tanc. Ne-am terminat ambii muniția trăgând direct unul într-altul în orice parte, ne descălțam unul pe altul dar damage 0.tun impotent gen AMX 38 si te intalnesti cu unu' cu blindaj gen AMX 38
Mi-e si rusine acum cand vad cat de simplu era. Multumesc Adriane. Diseara cand ajung acasa ma bag sa probez. Manastire intr-un picior, ghici ciuperca ce-i!?Tii apasat butonul din dreapta de la mouse.