World of Tanks

Vrea cineva contul ăsta din 2011? Nu l-am mai folosit de mult, deci cred că s-ar încadra în programul de recrutare. Văd că are și 300 gold, habar n-am de unde :biggrin: Am jucat și World of Warlplanes de pe el, dar mi se pare că doar în Open Beta.
 
Am instalat si eu WoT. Sunt darkchrisT. Dar cum ma lupt 1-1 cu cineva ? E vreo ghilda xf ?
PS: e normal sa fie o pagina de browser jocul ? adica nu are un mod FULL screen ? ma tot uit mereu la ceas.
 
Am instalat si eu WoT. Sunt darkchrisT. Dar cum ma lupt 1-1 cu cineva ? E vreo ghilda xf ?
PS: e normal sa fie o pagina de browser jocul ? adica nu are un mod FULL screen ? ma tot uit mereu la ceas.
What? Jocul nu este in browser. De ce te uiti la ceas? :biggrin: full screen - alt+enter.
 
E vreo ghilda xf ?
Nu a existat vreuna nici macar in perioada de glorie de acum vreo 2 ani cand jucam mai multi; a fost un clan CDP pentru care recruta war4peace, dar nu stiu daca a prins la public.

De la ultimul update mie nu imi mai merge pe nici un computer din casa (adica nici fratelui etc) si nu am rezolvat nici cu tichetul la ei si nici la UPC, drept pentru care nu stiu ce se mai intampla pe-acolo. Oricum, felicitari pentru ca te-ai trezit dupa vreo 4 ani :biggrin:
 
N-am zis ca jocul este IN browser, ci intr-o fereastra ca de browser -adica ii vad laturile. O sa incerc alt+enter, sa vad ce iese. PS: i-am dat maximize la fereastra respectiva, ca jocul incepea intr-o fereastra pe mijlocul ecranului. Joc vechi de 4ani, care sa nu stie rezolutie wide ?... joc BG2 full screen, si jocul ala are 20ani. mda.
AdrianB1 -incearca un reinstall.
Oricum, mi se pare alambicat de complicat, ca sa ma joc. Pot alege alt server din .ro ? tanchist.ro am vazut ca-i facea reclama.
Din ce mi-am dat seama, n-am modul single player; iar cei care au echipele lor evident ca nu ma primesc, ca abia stiu sa misc tureta.
Mai incerc de cateva ori, sa vad poate devin compatibil cu jocul; dar deja senzatia curenta este de uninstall.
 
Citește/joacă chestiile introductive. Nu e un client cu care să te conectezi la ce server vrei tu, poți juca doar pe serverele Wargaming - sunt două în Europa, dacă acolo ți-ai făcut profilul. Nu există nici single player mode sau offline mode. Umblă și prin setări ca să reglezi rezoluții și modul windowed/full-screen.

Clanul CDP încă mai există, m-am trezit că mi-a fost transferat mie rolul de căpitan, da' bate vântul. Eu mai apuc poate o dată pe lună să joc câteva bătălii, nimic serios.
 
N-am zis ca jocul este IN browser, ci intr-o fereastra ca de browser -adica ii vad laturile. ... Joc vechi de 4ani, care sa nu stie rezolutie wide ?... joc BG2 full screen, si jocul ala are 20ani. mda.
Tu ai trait pana acum sub o stanca si ai iesit in lume de vorbesti in asemenea termeni si faci asemenea comentarii? E prima data cand afli ca "Windows" vine de fapt de la ferestrele alea pe care le confunzi cu browserul? Daca ai auzit vreodata de Microsoft Office, nici aplicatiile alea nu sunt full-screen vreodata.

Oricum, mi se pare alambicat de complicat, ca sa ma joc....
Din ce mi-am dat seama, n-am modul single player; iar cei care au echipele lor evident ca nu ma primesc, ca abia stiu sa misc tureta.
Mai incerc de cateva ori, sa vad poate devin compatibil cu jocul; dar deja senzatia curenta este de uninstall.
Iti recomand cartoonnetwork.ro, au niste jocuri mai potrivite pentru varsta ta. Daca ai probleme si cu alea iti recomand sa cauti ambalajul computerului si sa il returnezi, tie sigur o sa ti-l primeasca si daca a fost cumparat din magazin si indiferent de cat timp, doar le povestesti despre ce e vorba sau le dai link catre pagina asta.

Se numeste "turela", nu "tureta".
 
AdrianB1 -esti o mostra de placere in ceea ce priveste interactiunea pe un forum. Le stii pe toate ca un om mare; chiar si gramatica o stapanesti la perfectie; iar vocabularul iti este impecabil.
Aveam o vaga banuiala ca Windows vine de la ferestre; nu banuiam ca o sa vad ferestrele la un joc facut dupa 2010 incoace, ca tb sa dau alt-enter sa fie full screen; pare W98 all over again. Nu am nevoie de full-screen la Office, ca este doar o unealta de lucru, nu de relaxare. Ma duc si pe cartoonnetwork.ro; nu refuz un joc bun, indiferent de varsta careia ii este adresat. Ar fi bine sa dau calculatorul vechi la cutie ca la prima casa/masina si sa iau unul nou; asta odata la 2-3ani. Daca deschizi asa o afacere, eu o sa fiu printre clientii tai. Varsta ai, bani ai, idei ai, de ce mai stai ?
 
Ai optiune pentru full screen sau windowed. Ai optiune si pentru aspect ratio.
Problema e felul in care te-ai exprimat. "e normal sa fie o pagina de browser jocul?" nu inseamna nici pe departe "jocul ruleaza windowed mode, cum fac sa mearga full screen?".
"ma tot uit mereu la ceas" <- why would you do that?
 
Ca-mi sare in ochi, LNT.
Jaffar, uneori vorbesc mai bine cu mainile, chiar si in romana; desi incerc sa limitez miscarile mainilor, ca ii agaseaza pe japonezi.
Legat de joc, eu zic ca ar tb sa-si instaleze toate cele si eu cand il lansez, sa porneasca full-screen. Pana si NWN pe care nu-l puteam rula full hd wide la inceput, nu pornea asa. Si e o diferenta de 10ani intre jocuri. (sau mai mult). Dupa ce m-am documentat ce si cum, a mers. Sa fac la fel cu un joc care s-a downloadat singur de pe net? Nu cred.
 
O parte din jucatorii de WoT il joaca in mod fereastra, in special cei cu monitoare foarte mari pe care vor sa mai vada si altceva in afara de joc sau cu rezolutie foarte mare. Frate-meu il joaca doar in window-mode, desi are 3 monitoare cuplate de 1920 fiecare.

Tu ai niste pretentii si faci scandal ca jocul nu le indeplineste, dar de fapt sunt preferinte care nu sunt chiar universale si jocul are disponibile suficiente optiuni incat sa placa la 99% din jucatori. Cei 1% care vor sa vada ecranul rasturnat 180 de grade si cu culorile invers o sa fie foarte dezamagiti, dar au posibilitatea sa il joace sau sa caute alt joc care ofera asa ceva. E un joc gratuit, primesti mai mult decat dai.

Iar problema mea esti tu. Un deceniu forumul asta a fost curat si filtrat tocmai pentru a se diferentia de originalul price.ro; filtrarea aia a fost facuta pentru a evita bizoni (e un termen consacrat, cred) care vin si arunca intrebari tampite din fundul curtii doar pentru ca habar nu au de IT in special si despre nimic la modul general. Daca in ultimii 10 ani nu ai trait sub un bolovan ar trebui sa stii mai multe despre computere si asta e un site cu profil de IT, nu unul de jocuri - exista alte forumuri pentru asa ceva, unele nu au nici un fel de pretentii de la utilizatori. Faptul ca la un moment dat a fost mai deschis catre noi membri nu inseamna ca stacheta a fost coborata sub nivelul gainii, exista cerinta de a avea suficienti neuroni cat sa nu faci prin casa.
 
Truth be told, fereastra aia de WoT ar putea foarte bine să fie un browser. :biggrin: Toate componentele din ea sunt bucățele aparent Flash, cu optimizări din părți. Iar legat de modul windowed, mi se restartează driverul video dacă țin jocul pornit (fără să fac nimic) câteva minute în mod windowed, cu ambele ecrane active. Dacă dezactivez monitorul secundar și intru în full screen, problema apare mult mai rar. Deci... o cizmă made in USSR.
 
Ca de obicei, TU iti ascunzi elitismul sub frustrari. Pt cei ca tine, vezi ca s-a inventat butonul ignore. Dar nu poti sa-l folosesti, ca atunci cum ai mai arunca cu invective in cineva ?
Si faptul ca vreau de la un joc de 10gb sa porneasca in full screen fara sa-l gadil eu anume sunt cerinte absurde ? specifice doar 1% dintre utilizatori ?
Iti urez viata lunga. O meriti sa te bucuri de ea, in mod fereastra.
 
Salut baieti! Ieri seara la intrarea in joc aparuse un mesaj cum ca misiunea a fost indeplinita si ca am castigat 3 tancuri tier X in garaj. De elita! Am dat cu scroll-ul si le-am vazut. Oleee! Bun, dar le voi avea mereu sau sunt doar o zestre fantoma pe durata vreunui event de moment...!?
 
Pfff. Ma tem ca are dreptate Burebista. Altfel spus, in afara celor 3 "tancuri de event" am numai tancuri de tier mic (maxim V). In cazul asta ce pot face? Ma gandeam sa realizez misiunile restante cu tancurile astea de tier maxim. M-as limita sa joc cu ele pentru ca ma tem de cazul in care sunt distrus. M-ar costa o avere sa repar bestiile astea de level 10, sau sa le cumpar munitia consumata ! Va dati seama dupa aia, dai cu Hetzer, dai cu M3 Lee de zeci de ori sa scot parleala. Pare o alta strategie de a te implica si mai tare in WoT, de a fi online mai mult timp.
 
Back
Top