radul
Membru Senior
O a 3-a optiune in 2019 ar fi Android one, dar totusi nu mi-e clar daca telefoanele ce fac parte din program, primesc software updates cu aceeasi frecventa ca Pixel (in prima zi de luni a fiecarei luni).
Hai nu fi asa de drastic.Nu, singurele soluții în 2019 sunt fie Apple, fie Androidul original (telefoanele de la Google). Orice altceva este plin de bloatware și nu primește suficiente updates de-a lungul timpului.
La al meu Mi A1 primesc update-urile lunar dar nu chiar in prima zi de luni a fiecarei luni. Mai degraba in ultima zi de luni.nu mi-e clar daca telefoanele ce fac parte din program primesc software updates cu aceeasi frecventa ca Pixel (in prima zi de luni a fiecarei luni)
Ideea este că 2 ani OS updates și 3 ani security updates nu sunt suficiente. iPhone 5s a fost lansat în Septembrie 2013 (deci aproape acum 6 ani) și a primit iOS 12 cu toate updates de OS și security în 2018 (la 5 ani de la lansare). Telefonul este încă decent. Sincer probabil nu aș fi schimbat 6S Plus-ul, dar rămâneam fără spațiu în 128GB și a fost ofertăHai nu fi asa de drastic.
N-are sens sa dai o poala de bani pe IPhone sau Pixel. Sunt si alte optiuni. Cea mai la indemina e aia cu telefoanele incluse in Android One daca tot vrei puritate Goagle.
2 ani OS updates si 3 ani security updates. Cam asta inseamna de-a lungul timpului.
Si plus de asta ai custom ROM-uri girla cind se termina perioada oficiala de suport. Care nu sunt pline de bloatware si primesc destul suport.
Producator zici? Sigur zici? Aham.Dar tot ce înseamnă custom ROM nu este sigur cât ce este oferit de producător.
Producator zici? Sigur zici? Aham.
Esti prea fixat pe Apple man. In general dupa fo' 3-4 ani lumea isi schimba telefonul (nu eu, lumea am zis) ca apare altul mai mare si mai frumos. Pe Dunare-n jos.
Esti si paranoic cu custom ROM-urile din cite vad. Nu tre' sa faci o tona de tweaks, trebuie doar sa citesti instructiunile de folosire si esti good to go din prima. Depinde si de aromele de custom ROM-uri ofcorz. Unele sunt cu nspe bling-bling-uri, altele mult mai sobre.
Îmi place maxim "let's agree to disagree" când una din părțile discuției nici nu a folosit vreodată produse Apple. Când cineva îți oferă argumente și folosește ambele platforme, poate ar trebui măcar luată în considerație ideea că poate prezintă faptele unbiased.OK Cosmine, let's agree to disagree then.
Cu excepția cazului în care Apple include hardware throttling în actualizările software, fiindcă așa a decis că e mai bine, teoretic fiindcă nu ține bateria (dar nici nu vrea s-o schimbe și nici pe alții nu-i lasă), practic fiindcă face bine la vânzarea de telefoane noi. Deci nici un fel de consecvență și fiabilitate în timp; dacă telefonul ca hardware ar avea o curbă foaaaarte ușor descendentă a performanței din cauza deteriorării bateriei, Apple s-a asigurat că are o curbă accentuat descendentă a performanței de-a lungul vieții.consecvență și fiabilitate în timp de la un telefon. Apple oferă asta out of the box.