Nu stiu cum sa va spun dar o parte din argumente le inteleg. Nu trec la Vista pentru ca nu simt ca-mi aduce ceva nou iar interfata schimbata putin ma enerveaza. Inca am probleme sa configurez un IP acolo unde Doamne fereste nu se ia automat. Sa vezi ce injur partea asta de retelistica la Vista. E simplu, momentan nu trec, nu ma forteaza nimic, nu am niciun motiv in afara de Halo2 si nu mai stiu ce alt joc.
Dar sigur atunci cand Vista SP14 va fi mai bun decat XP si imi va aduce avantaje sau va fi singura cale sa rulez anumite aplicatii, fara sa hackuiesc cateva luni kernel de XP, atunci sigur voi trece pe Vista si voi renunta la mofturile interfetei.
Oricum, trebuie sa remarcati si sa va consolati cu felul mai ciudat al lui Marius de a fi. Cati oameni ati vazut sa foloseasca ferestre verzi si alte culori oribile la Windows? Lui ii plac, e problema lui si cum e si vorba, nu te caci in gustul omului, asa nici nu ii puteti impune sa renunte la ceva ce lui ii place. Iar daca e fanatic si iti spune ca XP e prost ca au existat exploituri fara sa uite ca in 98 virusii puteau afecta BIOS-ul on the fly fara sa stii macar, e problema lui.
Nu inteleg de unde atata inversunare in discutie, e interesant sa o urmaresti dar parca unii puneti prea mult suflet.