M-am tot gandit la problemele pe care le are liubarschi.
Un amic a folosit recent exact acelasi kit de instalare pe un Core 2 Duo E5200, o placa de baza Asrock P45XE, 4GB Ram si un hard de 500GB WD. E multumit de performanta sistemului.
O diferenta totusi exista (in afara de hardware), nu am stiut ce valoare sa aiba partitia cu win 7 dupa instalare pe sistemul lui liubarschi asa ca am lasat-o pe o singura partitie de 320GB. Dupa instalare am folosit setarea de shrink din disk managerul Winului ca sa reduc la maxim partitia cu win si sa fac o alta mai mare. Maximul de reducere al partiei Win 7 a fost cam la 50% din valoare initiala (daca incercam mai mult zicea ca nu poate, iar din ce am gasit pe net era ceva legat de plasarea pe hard a anumitor fisiere care nu pot fi mutate de programul de partionare). Procesul ala de shrink sa fi afectat cumva viteza operatiunilor cu partitiile pe care a fost rulat ?
O alta varianta, de data asta de natura hardware, ar fi placa de baza Abit KN9S (Nvidia 550 chipset) care e cam veche (lansata in 2006) si nu stiu cat de compatibila e cu Win 7 mai ales la driverele de storage Nvidia (banuiesc ca la SATA nu e necesar sa verific daca inainte de a pune driverele de storage Nvidia e setat pe modul UDMA canalul din Device Manager). Placa de baza a mai facut fite la viata ei, cea mai notabila chestie fiind faptul ca uneori dadea BSOD-uri in XP daca era activat C&Q (in Win 7 e ok C&Q).