War Thunder (World of Planes)

burebista

Manic Miner
Joined
Sep 2, 2005
Messages
4,623
Tomorrow, May 15th the War Thunder game server will be down for maintenance and installation of Update 1.41 from 07:30 GMT to 12:30 GMT. Thank you for your patience.
Cu alte cuvinte apar tancurile in OBT asa ca daca inca mai este cineva interesat de tancurile Gaijin-ului de azi poate sa le manevreze. :smile:
 

scristian

Membru Senior
Joined
Aug 23, 2004
Messages
54
Dupa 2 zile jucate pot zice ca is misto tancurile in WT. Sunt mici glitch-uri pe ici pe colo dar nimic care sa nu poate fi imbunatatit.
 

AdrianB1

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Aug 3, 2004
Messages
8,323
Tocmai am vazut WT pe PS4 si m-am umplut de draci, developerii jocului gandesc cu partea dinspre scaun: comenzile pe controller sunt un pic pe dos (echivalentul la mansa e pe stanga, motoarele pe dreapta), sa zicem ca asta se poate rezolva din customizare, dar faptul ca la decolare din 5 in 5 secunde pune pe pauza, iti da un text cu indicatii gresite si te pune sa iei degetul de pe mini joystick ca sa apesi un alt buton ca sa continui e catastrofal, in vreo 5-6 incercari nu am reusit sa decolez in mod realist; pe PC cu joystick fara rudder e un pic dificil, dar realizabil.

Unde sunt jocurile de alta data care functionau cum trebuie?
 

AdrianB1

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Aug 3, 2004
Messages
8,323
La mine a fost doar o intamplare, nu ma joc nici pe PS3/4 si nici pe Xbox pentru ca niciodata nu m-am obisnuit cu contoller-ele lor: cel de PS4 e sensibil mai bun decat cel de PS3 pentru mine, dar tot nu ma pasioneaza. Mai joc si eu ocazional WoT, ca e iarna si nu prea am ce face, dar m-a surprins extrem de neplacut comportamentul WT la faza aia. De asemenea senzitivitatea pe mini-joysticks e prea mare, daca ar avea mansa un asemenea efect in realitate nu as avea curaj sa zbor cu nimic.
 
Top Bottom