War Thunder (World of Planes)

Adi sincer nu stiu. Ce mi-a ramas in cap de prin forumul lor dealungul timpului e ca hartile ar fi cam tot astea la baza iar ca numar de jucatori cam tot 16 deocamdata.
Iar la inceput se va juca AB si din cite am vazut din filmuletul de la Igromir poti intra in batalie cu tancuri si avioane impreuna asa ca banuiesc ca la inceput o sa fie un haos. :D
 
De azi au inceput sa trimita primul val de invitatii pentru CBT dar alesii au niste obligatii speciale:
In first phase of CBT it will be necessary for participants to sign NDA and provide us with copy of passport / ID, first page with picture.
Urmeaza undeva prin luna decembrie sa trimita al doilea val. Astia nu mai sunt vinati dupa poze.
In second phase of CBT, which will include players who bought packs, only Electronic NDA will be needed (basically click on "I agree", or something similar).
Cine si cum e ales doar mormolocii de la Gaijin stiu.
Dar ca sa fii sigur ca primesti invite in al doilea val poti cumpara un tanc pack. 'Al mai 'eftin e 50 de euroi iar 'al mai scump o suta de euroi. Din partea mea sa si le bage-n partea dorsala. Si pack-urile si invite-urile mai ales daca gameplay-ul va fi asta (aratat in filmuletul de prezentare de ieri).

 
Last edited by a moderator:
Da, si eu ma gandeam sa iau un pack din ala. Dar 50 euro e cam mult, 30euro ar suna mai bine. Din film pare foarte fun.
 
Poti sa-l iei de pe portalul rusesc. Acolo e in ruble si echivalentul a fo' 25 de euroi cel mai ieftin.

Din film pare fun doar daca vrei o clona de WoT. :D
Sincer n-am chef de race-cars cu KV-2 si o cafteala generala de tancuri de toate felurile care-s fata-n fata si fac drifturi cum e mai pe la sfirsitul filmuletului.
Mi-ar place ceva mai molcom si mai tacticizat si asta sper ca o sa gasesc in HB la Sf. Asteapta cind l-o baga si la tancuri.
Pina atunci normal ca o sa frec menta prin AB cu tancuri macar sa le mai cresc acolo.
 
La o bomba de 1T sa faca el cate drifturi vrea, tot ii nenoroceste ceva. :) Cum e acuma nu prea e ok, merg toate tancurile in linie ca la macelar. Cui ii place plane vs plane o sa fie la fel doar ca sa o aiba mai multe Stuka ocupate in luptele cu tancuri care nu o sa fie prea atente la ce vulpoi vine dinspre soare.
 
Asa era si filmul de la WoT si in realitate e altfel, eu nu m-as baza pe filmul de prezentare prea mult. Asa trezeste interesul, nu aratand un tanc in tufe care sta la sniping. :)
 
Tanculete. Poze leaked din CBT banuiesc.
Uitati-va la detalii ca merita. KV-2-ul are modelate si canelurile de pe teava tunului.
Asteptarea asta ma omoara. Intre timp mi-am cumparat toate avioanele cu elice din joc (mai putin cele japoneze unde m-am oprit la Tier 11).

In uichend a fost reducere la toate avioanele din joc si mi-am luat P-47 Premium la nemti. E visul meu umed implinit, avionul preferat in echipe de nemti care urca nene.
Primul meci a fost hilar. Si au mai fost si altele de genul asta.
 

Attachments

  • p47 premium.jpg
    p47 premium.jpg
    326.4 KB · Views: 31
*** ghinturi, nu caneluri***

Dupa cum bag de seama tu termini jocul inainte de a fi lansat, ce faci dupa aceea? Omori n00bi pe capete?
 
*** ghinturi, nu caneluri***
Sa traiesti o mie de ani Adi. Am stat cam o ora sa-mi aduc aminte cum se numeau alea si n-am reusit. Se pare ca imbatrinesc. :D

Joc Adi. Si acum am jdemii de avioane dar nu ma mai satur de P-47 in toate variantele si numai cu el joc zilnic. Si nu, nu m-am plictisit inca.
Nu mai am ce grindui, am kklau de bani, astept peciul pentru 2 Fw-uri care-mi plac si atitata tot cu avioanele. Oricum la mine tancurile sunt baza.
 
LOLZ, as vrea io dar din pacate in marea majoritate a cazurilor io-s unul din aia care cad pe jos secerati. :D

Partea buna e ca spre deosebire de WoT joc WT doar pentru placerea de a juca, nu ma intereseaza win sau statistici sau grind sau mai stiu io ce dreq.
 
Colegul cu care joc in fiecare seara joaca cu joystick. I-a trebuit mult pina sa se obisnuieasca (si chiar si acum are niste avioane cu care nu se descurca) dar in clipa de fata joaca fara probleme cu joystick.
Problema mare la joystick e ca-ti trebuie ceva care seamana a TrackIR pentru free view (el saracu joaca cu dreapta pe joystick si cu stinga pe mouse care-i setat pentru zoom/free-view) si alta problemuta e aiming-ul ca din pacate (fericire?) nu te mai "ajuta" instructorul la zbor si tot timpul trebuie sa compensezi miscarile avionului induse de motor/trim la suprafetele de zbor.

Banuiesc ca un impatimit de fligh-sim care stie sa foloseasca un joystick este dispus sa piarda citeva zile/saptamini ca sa se obisnuiasca cu joystick-ul si in WT.

Asa ca fapt divers manevrarea cu joystick-ul este net superioara mouse-ului. Colegul meu in BTD (care e un bomber Premium dar cu 2 tunuri Hispano's pe aripi) a reusit sa cistige un duel singur vs. 3 Bf. Cam asa ceva.

 
Last edited by a moderator:
Cu joystick merge mult mai bine decat cu mouse, dar chiar si pe Realistic jocul e o gogomanie infioratoare din punct de vedere al pilotarii unui avion. NSA nu trebuie sa se teama, nici unul din jucatori nu va avea nici o idee despre ce inseamna pilotarea unui avion dupa ce ajunge sa stapaneasca perfect jocul.
 
Hai sa va arat 4 minute de joaca in seara asta cu King Tiger-ul in Realistic Battles.

Nu miriiti la gameplay ca e harta noua si tanc nou si io cica fac beta test.
Vedeti in schimb cam cum arata si se aude jocul/tancul, cum se trage din miscare sau static, cum danseaza crosshairu', cum functioneaza(?) spotting-ul si bineinteles nu ratati momentul in care am murit ca vaca. :D

 
Last edited by a moderator:
Schimbam tabara si ne jucam cu T-34 rusesc, tancul minune de Tier 1.
Nimic special la video, un meci nici bun nici rau in Realistic Battles Tier 1.
L-am pus ca sa vedeti cum se joaca tancurile acum in varianta 1.40.5.0 de pe CBT.
O sa vedeti ce face un Stuka cu o bomba de 250 kile, cum se misca tancurile, cum se trage blind dupa name tag, cum se spoteaza, cum se ia damage, cum se da damage, cum se repara tancul, physics, de fapt cam toata mecanica jocului intra in meciul asta.

Protagonistul e T-34 (io i-am zis Maus-ul rusesc de Tier 1) deoarece in clipa de fata nu merita sa joci altceva ca-ti creste presiunea arteriala. Ori T-34 ori f'un Stuka/Heinkel.

 
Last edited by a moderator:
Back
Top