War Thunder (World of Planes)

Tomorrow, May 15th the War Thunder game server will be down for maintenance and installation of Update 1.41 from 07:30 GMT to 12:30 GMT. Thank you for your patience.
Cu alte cuvinte apar tancurile in OBT asa ca daca inca mai este cineva interesat de tancurile Gaijin-ului de azi poate sa le manevreze. :smile:
 
Dupa 2 zile jucate pot zice ca is misto tancurile in WT. Sunt mici glitch-uri pe ici pe colo dar nimic care sa nu poate fi imbunatatit.
 
Tocmai am vazut WT pe PS4 si m-am umplut de draci, developerii jocului gandesc cu partea dinspre scaun: comenzile pe controller sunt un pic pe dos (echivalentul la mansa e pe stanga, motoarele pe dreapta), sa zicem ca asta se poate rezolva din customizare, dar faptul ca la decolare din 5 in 5 secunde pune pe pauza, iti da un text cu indicatii gresite si te pune sa iei degetul de pe mini joystick ca sa apesi un alt buton ca sa continui e catastrofal, in vreo 5-6 incercari nu am reusit sa decolez in mod realist; pe PC cu joystick fara rudder e un pic dificil, dar realizabil.

Unde sunt jocurile de alta data care functionau cum trebuie?
 
La mine a fost doar o intamplare, nu ma joc nici pe PS3/4 si nici pe Xbox pentru ca niciodata nu m-am obisnuit cu contoller-ele lor: cel de PS4 e sensibil mai bun decat cel de PS3 pentru mine, dar tot nu ma pasioneaza. Mai joc si eu ocazional WoT, ca e iarna si nu prea am ce face, dar m-a surprins extrem de neplacut comportamentul WT la faza aia. De asemenea senzitivitatea pe mini-joysticks e prea mare, daca ar avea mansa un asemenea efect in realitate nu as avea curaj sa zbor cu nimic.
 
Back
Top