Ultimele jocuri cu care ne-am delectat - impresii

Mda, din pacate e primul joc pe care nu-l pot juca indiferent de setarile pe care le fac.
Se pare ca Sandy @4.5 si 4GB RAM nu sunt de ajuns. 1060 e OK ca am vazut si altii cu ea si au fepeseuri mai mult decit decente.
A apărut? :huh: Link PM? :biggrin:
 
De cind am schimbat calculatorul Chernobylite merge blana. Jocul e OK(ish) dar n-are treaba cu STALKER.

In fine da' nu de asta vroiam sa zic ci de altul. Avind in vedere ca in Mai i-mi omoara chinezu' barcutele (Steel Ocean) am ramas fara nimic de jucat seara inainte de stiri/Asia Express/whatever. :biggrin:
Am dat peste Kingdom Come: Deliverance care e moca pe Epic ala. Cum n-am jucat in viata mea ceva de genu' si cum nici n-am altceva de jucat am zis ca n-am nimic de pierdut. Jocul arata foarte frumos vizual, merge blana deocamdata pe Very High da' sa ma bata D-zeu daca inteleg genu'.
Nu am jucat foarte mult, doar fo' 3 seri. E din ala cu skill-uri, preparat potiuni, stat de vorba , side-quest-uri cit China da' sa mor io daca inteleg de ce as juca de buna voie asa ceva. Mai mult timp il petrec prrin cut-scene-uri si dialoguri interminabile. Sistemul de combat e cam ciudat (cel putin nu seamana deloc cu ala din Assassin's Creed pe care-l joc cu religiozitate) dar cred ca se poate invata pina la urma.
E mult prea mult micromanagement (tre' sa te speli, sa-ti cirpesti toalele, sa ai grija de armura, sa-ti ascuti sabia, sa halesti, sa te tratezi, sa dracu' sa lacu'), tre' sa fii atent ce raspunzi la dialogurile alea ca-ti cresc/scad statusuri pe chestia asta.
Mult prea stufos pentru un mos ca mine.
 
SRSLY? Ar trebui să apară și pe YT, la o calitate mai bună decât ce trag eu (semnal analogic). :smile:
 
Fișier de mici dimensiuni, le car după mine prin concedii. Reclame scoase. Vizionabil imediat (nu după n zile). Elimin și riscul ca unele episoade să dispară. Și din obișnuință.
Chiar există emisiunile astea tâmpite pe YT? :biggrin:
 
Well, sa vezi si sa nu crezi...


Acu' sa vedem cand baga urmatoarele episoade, ca deja azi e al IV-lea...
 
Se uita nevasta-mea asa ca sunt si eu condamnat.
Pina acu' mi-a placut mai mult sezonul trecut ca erau mai dilii citiva de acolo. Aici deocamdata doar Bontea mi-e simpatic, dar mi-e simpatic de la Chefi la cutite si cred ca s-a transferat si la Asia simpaticeala. :biggrin:

Bineinteles, ca de obicei a luat-o pe aratura si topicul asta. :rotf:
 
OK-OK, nu m-am referit la aspectul vizual, doar la cit de funny sunt oamenii p'acolo. :smile:
Imi fug si mie ochii cind apar alea in prim-plan da' ma fac ca ploua. :biggrin:
 
Trebuie sa pot sa dorm cateva ore, dupa ce ne intoarcem de pe plaja, doh. Am dopuri de urechi, am ochelari de dormit, am somnifer pe noptiera, in pahar. :biggrin:
 
Back
Top