1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Ultimele jocuri cu care ne-am delectat - impresii

Discussion in 'Discuții cotidiene' started by Styr, Sep 30, 2004.

 1. burebista

  burebista Manic Miner Sugar daddy

  Call of Juarez? Sau e prea vechi? :biggrin:
   
 2. ursamajor

  ursamajor Toruk Makto

  L-am încercat o dată, i-am instalat patch-ul de DX10, dar mi-a făcut probleme. Era pe vremea cu kitul ăla tembel de Vista. Poate c-o să-ncerc să-l reinstalez din nou. De reţinut. :wink:
   
 3. Marius '95

  Marius '95 Membru Senior Sugar daddy

  STALKER nu mi-a placut. Am omorat la caini de m-am plictisit. Mereu apar altii. S-au facut mormane de cadavre prin anumite locuri. Nici un NPC pe care l-am salvat nu a supravietuit lasat singur.
   
 4. ursamajor

  ursamajor Toruk Makto

  De gustibus non disputandum, dar, totuşi, scopul nu era să omori câini în Stalker. :hihi:

  Acum am băgat Mass Effect (un SF) şi pentru început apreciez doar grafica. E un third person, combinat cu comandă de squad, exact ce nu-mi place mie. Să văd, poate pot scăpa de ăilalţi din echipă, să salvez singur galaxia. :biggrin:
   

  Attached Files:

 5. Cosmin_C

  Cosmin_C melomaniac

  Ghinion, nu poti scapa de ceilalti; mai mult, chiar daca le dai comanda sa stea pe loc se vor autosesiza cand incepe cafteala. :tongue:
   
 6. unic

  unic Membru Senior Sugar daddy

 7. ursamajor

  ursamajor Toruk Makto

  Wow, ce mişto arată ăsta! Dacă e şi facil controlul, al meu e! :smile:

  Mass effect a avut un... fâs efect asupra mea. :biggrin:

  Edit: control greoi la Assassin's Creed. Păcat de el. :frown:
   

  Attached Files:

 8. nicolin

  nicolin Membru

  Sins of a Solar Empire, anyone?
   
 9. burebista

  burebista Manic Miner Sugar daddy

  Huh? Un singur lucru nu mi-a placut, devenea cam monoton dupa o perioada, dar in rest e joc de joc. :biggrin:
   
 10. Scytale

  Scytale Twisted Mentat

  FreeCol, un Colonization scris in Java de entuziasti. Este foarte OK pentru nostalgici, daca n-ar fi dat programatorii lu peshte in Java chix la chestii simple (ex. starea jocului, sincronizare) - unde are unele buguri.
   
 11. Cosmin_C

  Cosmin_C melomaniac

  Azi-noapte, dupa miezul noptii, am aflat din proprie experienta ca Drakensang merge si pe Xonar D2 cu driverele de aici asa ca saptamana asta ma apuc serios de el; pana acum l-am tatonat cateva ore la firma si mi-a placut foarte mult ce-am vazut, jocul nu e perfect (ca Bladur's Gate series :biggrin: ) dar merge foarte bine pe ce-mi doresc eu sa vad la un joc...
   
 12. ursamajor

  ursamajor Toruk Makto

  Am dat peste Watchmen-the end is nigh. Pare a fi făcut după nişte benzi desenate, că tot apar la antract. Însă grafica jocului este excelentă. Nici jocuri mai pretenţioase n-o au aşa, mai ales că ăsta are un kit de doar 1,6 GB. Cam multă violenţă în el, dar aşa îmi vine să-mi imaginez că-s în pielea personajului şi că rup la şauri şi băieţi de băieţi... :hihi:

  LE: Mamă, ce de pumni în cap, ce mâini rupte, ce de gore...
   
  Last edited: Mar 17, 2009
 13. Cosmin_C

  Cosmin_C melomaniac

  A aparut si film cu acelasi nume, tot dupa benzi desenate - probabil o lansare simultana, s-au mai vazut cazuri... din pacate nici unul din jocurile astea facute la comanda nu ai iesit nici macar decente, sa speram ca asta e o exceptie de la regula.
   
 14. burebista

  burebista Manic Miner Sugar daddy

  Mi-am adus aminte: Overlord. Tin minte ca rideam ca proasta prin casa. M-a distrat de minune.
   
 15. lai

  lai 370HSSV-0773H

  Rhianna Pratchett FTW. :biggrin:
  Misto jocu', misto abordarea, destul de original si foarte amuzant. :smile:
   
 16. burebista

  burebista Manic Miner Sugar daddy

  [​IMG]

  E primul joc d'asta cu combinatii de taste care se lasa in combo-uri de miscari. Nu eram/sunt fan de genul asta de jocuri da' am zis sa-i dau o rulare acolo sa vad ce iese. Ei, a iesit un week-end in care nu m-am mai dezlipit de monitor. :biggrin:

  Jocul arata/se aude OK, se misca natural, habar n-am despre ce-i vorba ca n-am vazut/citit nica' despre X-Men astia dar ce a reusit sa ma lipeasca de monitor si sa fac circei pe la fo' 4 degete a fost gameplay-ul. Adica nu e altceva decit macel total. Da' macel nene. Zboara membre si singe in toate directiile. Priceless. :biggrin:
  Jocul poate fi caracterizat succint printr-un citat care mi-a aparut la incarcarea unui nivel:
  "You guys have guts... Too bad they're all over the floor."(© Wolverine)

  Pe linga hacuiala propriu-zisa mai e loc de upgradat personajul la skill-uri, il poti echipa cu 3 mutageni, ai niste puzzle-uri din cind in cind, cite o cafteala cu cite un boss (dar e rezonabil de usurica) deci pe ansamblu e un joc destul de inchegat.

  Astia care aveti gamepad-uri si sunteti obisnuiti cu combo-uri cred ca o sa fiti in extaz, lista de combo-uri nu poate fi cuprinsa intr-un screen, tre' sa dai scroll ca sa le vezi pe toate. Io am folosit 20-30% din ele cred da' tot m-am distrat.

  Ca minusuri, as zice clasicele chiftele de pe console, checkpoint-uri si catralioane de apasari rapide pe o tasta ca sa invirti o roata/scoti o lance din tine/whatever. Au mai fost citeva puzzle-uri care m-au scos la o tigara injurind incetisor printre dinti, dar una peste alta m-am distrat bine in weekend-ul asta de 1Mai. Aaa, ceea ce nu cred ca pot spune despre fetele mele...
   
 17. AdrianB1

  AdrianB1 Membru Senior Sugar daddy

  Tom Clancy's H.A.W.X. - o mizerie de joc pentru copii, urăsc "simulatoarele" de avion cu grafică și pretenții de Microsof Flight Simulator X, cu descriere de IL-2 și care sunt de fapt arcade de doi bani.
   
 18. lai

  lai 370HSSV-0773H

  N-ai inteles nimic din joc atunci. :smile:
  HAWX nu e si nici nu se vrea a fi vreun Flight Simulator. E un action game , un air combat/arcade. La fel, grafica n-are nici o legatura cu Flight Simulator si nici n-ar avea cum; sunt 2 concepte si abordari diferite. Daca vrei totusi sa il compari cu ceva, compara-l cu Ace Combat. :smile:
   
 19. Cosmin_C

  Cosmin_C melomaniac

  Chiar mi-a placut H.A.W.X. in sensul ca e primul joc dupa Splinter Cell cu Tom Clancy's in nume pe care l-am gasit jucabil. Simulator ? Dupa 10 secunde de citit pe net despre joc mi-am dat seama ca-i un arcade realizat pentru distractie, cum ai reusit sa te pacalesti AdrianB1? :eek:

  Apropo, nice job cu engine-ul grafic, e de departe cel mai aratos joc cu avioane pe care l-am vazut pana acum (in special la landscape unde mai toate sufera grav) si este perfect jucabil pana si pe 9500GT DDR3 (placa video de vreo 60 USD) cu setari de calitate mai mult decat multumitoare - in privinta asta foarte multe firme "de jocuri" ar putea sa-si ia notite...
   
 20. burebista

  burebista Manic Miner Sugar daddy

  Intr-adevar nu e simulator, e doar o porcarie arcade cu jet-uri. Lock-fire-lock-fire. Caca.
  Cit despre grafica inteleg ca nu prea v-ati apropiat de pamint, nu?