E primul joc d'asta cu combinatii de taste care se lasa in combo-uri de miscari. Nu eram/sunt fan de genul asta de jocuri da' am zis sa-i dau o rulare acolo sa vad ce iese. Ei, a iesit un week-end in care nu m-am mai dezlipit de monitor.
Jocul arata/se aude OK, se misca natural, habar n-am despre ce-i vorba ca n-am vazut/citit nica' despre X-Men astia dar ce a reusit sa ma lipeasca de monitor si sa fac circei pe la fo' 4 degete a fost gameplay-ul. Adica nu e altceva decit macel total. Da' macel nene. Zboara membre si singe in toate directiile. Priceless.

Jocul poate fi caracterizat succint printr-un citat care mi-a aparut la incarcarea unui nivel:
"You guys have guts... Too bad they're all over the floor."(© Wolverine)
Pe linga hacuiala propriu-zisa mai e loc de upgradat personajul la skill-uri, il poti echipa cu 3 mutageni, ai niste puzzle-uri din cind in cind, cite o cafteala cu cite un boss (dar e rezonabil de usurica) deci pe ansamblu e un joc destul de inchegat.
Astia care aveti gamepad-uri si sunteti obisnuiti cu combo-uri cred ca o sa fiti in extaz, lista de combo-uri nu poate fi cuprinsa intr-un screen, tre' sa dai scroll ca sa le vezi pe toate. Io am folosit 20-30% din ele cred da' tot m-am distrat.
Ca minusuri, as zice clasicele chiftele de pe console, checkpoint-uri si catralioane de apasari rapide pe o tasta ca sa invirti o roata/scoti o lance din tine/whatever. Au mai fost citeva puzzle-uri care m-au scos la o tigara injurind incetisor printre dinti, dar una peste alta m-am distrat bine in weekend-ul asta de 1Mai. Aaa, ceea ce nu cred ca pot spune despre fetele mele...