Ultimele jocuri cu care ne-am delectat - impresii

Discussion in 'Discuții cotidiene' started by Styr, Sep 30, 2004.

 1. Neo

  Neo Motan agresif Sugar daddy

  Dacă voi încercaţi să jucaţi cu tastatura, normal că PS sux :smile:
   
 2. lai

  lai 370HSSV-0773H

  Pro Street-ul a fost gandit si produs pentru console. Varianta PC e una incropita in graba, bazata pe cea de 360. Deh... e industrie de jocuri.
   
 3. Foxter

  Foxter Membru Senior

  Eu am inceput sa joc Halo 1. Daca tot mi-am luat o noua placa video am vrut testez si jocul asta. Din pacate testarea s-a facut pe vechiul monitor (1024 x 768) deoarece noul monitor va face o vizita definitiva la service pt inlocuire deoarece s-a gasit sa se defecteze cand imi era lumea mai draga.
   
 4. Neo

  Neo Motan agresif Sugar daddy

  Mie chestiile de genul ăsta mi se par aberaţii :biggrin:

  Dacă e gândit pentru consolă asta ce înseamnă? Că pe PC nu rulează cum trebe, sau cum? oO
  Părerea mea este că oricum ORICE joc cu maşini este făcut să fie jucat cu volan, cel mult controller analogic. Nu cu tastatura :smile:
   
 5. korby

  korby The Cleavemaster Sugar daddy

  O'RLY? Ia joacă NFS Underground 1 şi 2 de la volan, să te văd cum rămâi cu el în mână.
   
 6. Cosmin_C

  Cosmin_C melomaniac

  Fratele meu a terminat NFSU 2 cu volanul, a fost foarte multumit; eu nu l-am jucat atat de mult dar si mie mi-a placut controlul, era incomparabil mai bun, mai placut, mai realist decat in Test Drive Unlimited, un joc care cica se joaca bine numai din volan, dar pe care l-am gasit mult mai usor de jucat din tastatura. :frown:

  P.S. E vorba de un volan Logitech Formula Force EX, o scula bunicica in comparatie cu alte 2-3 volane testate de mine.
   
 7. PigBrother

  PigBrother Membru Senior

  Pai ti-ai raspuns singur. :biggrin:
  Daca e facut pentru XBOX 360, controlul a fost optimizat pentru controller analogic. Cand au trecut pe PC, au bagat si un suport pentru tastatura, dar mai in doru' lelii, sa fie...
  Sau e optimizat pentru tri-core. Sau pentru XACT. Si tot asa...
   
 8. war4peace

  war4peace Membru Senior

  În doru' lelii se face de producători care nu se respectă. Dacă cei de la Konami au reuşit să facă o portare de joc mai mult decât onorabilă (see Pro Evolution Soccer x), atunci şi EA ar trebui să poată. Asta nu-i o scuză. Toate NFS-urile până la ăsta au putut fi jucate OK (dacă nu chiar bine) din tastatură, chiar şi Live 4 Speed poate fi jucat din KB+mouse. În Schimb, Pro(st) Street e omor.
   
 9. PigBrother

  PigBrother Membru Senior

  Si de ce crezi ca EA se respecta? :biggrin:
   
 10. war4peace

  war4peace Membru Senior

  Well... they should.
   
 11. Neo

  Neo Motan agresif Sugar daddy

  Coane, acum la modul cel mai serios.


  Dacă vrei să joci LFS ca lumea, trebuie volan. Idem valabil pentru GTR2, de exemplu. Aşa, din tastatură, merge, e adevărat, dar nu e acelaşi feeling.

  P.S.: korby, de la NFS: Porsche, toate jocurile cu maşini le-am jucat cu volan. Acelaşi volan chiar :smile:
   
 12. war4peace

  war4peace Membru Senior

  Neo, n-am zis că vreau să-l joc ca lumea. Dar măcar la modul amator, să fiu în stare să iau o curbă fără să intru în parapeţi, pe Easy Mode, ar trebui să se poată.
   
 13. ursamajor

  ursamajor Toruk Makto

  Mare porcărie, e şi părerea mea despre NFS-PS. Rămân la febleţea mea NFS-MW.
   
 14. PigBrother

  PigBrother Membru Senior

  De la NFS:U2 incoace, fiecare thread cu specificul NFS de pe orice forum din lumea asta a avut, in mod invariabil, parte de urlete isterice "de ce este jocul asa penibil" sau "de ce este atat de arcade". Eh, EA a ascultat rugamintile userilor, si NFS nu mai este chiar atat de arcade.

  Da, masinile nu mai sunt fiare de calcat fara inertie. Nu se mai poate intra cu 250km/h intr-un parapet fara urmari, si nici nu se mai pot lua curbele ca la biliard, cu manta. Masina zvacneste cand calci acceleratie in curbe (ca orice masina cu tractiune spate care se respecta), in curbe o simti cum se dezechilibreaza la viteze prea mari, iar la viteze mari se simte o greutate in raspunsul directie.
  Nu sunt mare sofer, dar am ciulit destul timp urechile la cei care stiu ca sunt, si inca foarte buni, si care nici nu au condus exclusiv Logan. Si se pare ca asa trebuie sa fie.
  Controlul pe PC este cam butucanos, dar o masina nu se conduce cu tastele. Un gamepad excelent (adica cel cu fir pentru XBOX360) merge foarte bine si este ieftin. Iar feelingul este total diferit.

  U ask for it? U got it. ©
   
 15. war4peace

  war4peace Membru Senior

  Păi, una la mână, diferenţele formidabile dintre ritmul intro-urilor şi cel al jocului în sine sunt cele care "strică" gameplay-ul. În primele curse, îl arată pe ăla cum face derapaje, se dă în stambă pe pistă, etc., etc. şi după aia te pomeneşti într-o maşină leneşă, greu de controlat, care dă impresia că e Trabantul lui tataia. I mean... fă totul la fel, lent, realist, şi-atunci e OK. E ca şi cum ai intra într-o discotecă luminată violent, cu stroboscop şi toate celelalte, dar în interiorul căreia se cântă blues... Afară-i vopsit gardul, şi-năuntru... priveghi. Asta e senzaţia pe care o am.
  And no, I didn't ask for it :smile:
   
 16. Neo

  Neo Motan agresif Sugar daddy

  Puăi stai, bre, maşina care ţi-o dă la început normal că-i Trabantu` lu` tataia. Faţă de restu`. Tu dacă te-ai duce acu` să te apuci de curse crezi că îţi aruncă cineva în braţe vreun Murcielago sau vreun 911 Turbo? :biggrin:

  Subscriu la părerea Fratelui, eu unul am draci că am volan dar n-am sistem să-l încerc încă :mad:
   
 17. Neo

  Neo Motan agresif Sugar daddy

  Ok.
  Testat în sara asta PS.

  Impresii:
  - controlul foarte realist, fizică excelentă, NU imposibil din tastatură.
  - într-adevăr, meniurile şi prezentările sunt psihedelice. Soarta :biggrin:
  - drag race impresii (fiind un pasionat)
  * cred că e singurul mod care merge perfect fără volan;
  * nu înţeleg nici în ruptul capului de ce nu ai reuşit să termini vreunul :biggrin:
  * screenie după primele 3 curse. Da, I`m bragging :biggrin:
  - drift:
  * DA, DA, DA;
  * rulz;
  * DA, DA, DA;
  * imposibil fără volan sau controller analogic, asta e clar :smile:
   

  Attached Files:

 18. war4peace

  war4peace Membru Senior

  Poate fiindcă nu sunt un gamer înrăit. Drag race-ul e ciudat fiindcă ... nu ştiu, mie mereu mi-a explodat motorul, am plecat înainte de semnal, chestii de-astea.
   
 19. Neo

  Neo Motan agresif Sugar daddy

  Atunci cred că-ţi dai seama că ce ai postat mai sus sunt whines... Eu unul nu am mai pus mâna pe volan de la Carbon, chestia e că pe nivelul maxim de dificultate (King), nu am absolut niciun stress, totul se reduce la a nu-ţi buşi maşina prea tare, altfel trec ăia pe lângă tine ca pe lângă zid.

  Dpmdv, accesibilitatea a rămas. Totul ţine de puţină voinţă în a accepta faptul că arcadeaua se îndreaptă spre sim :smile:
   
 20. Foxter

  Foxter Membru Senior

  Am jucat Halo pana la jumatatea penultimului capitol cand mi-am amintit ca nu sunt mare fan FPS si ca e cazul sa ma plictisesc de acest joc. Acum incerc sa termin Freelancer fiind la misiunea 8.

  PS: E destul de placut sa joci la 1600 x 1200. Pentru jocurile anului 2003 un GeForce 6600 nu are probleme la 1600 x 1200 cu AF pe 8X si AA pe Quality.
   
 1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
  By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
  Dismiss Notice