Ultima carte citită

puterfixer

Administrator
Sugar daddy
Joined
Oct 30, 2003
Am început trilogia SF Extinction Point și am devorat prima și a doua carte în câteva zile. Acum sunt la a treia. Autorul și-a făcut foarte bine temele; mai are câteva cărți în tolbă, dar pentru trilogia asta s-a băgat pe net pe niște forumuri de pasionați SF pe nișa postapocaliptică pentru a-i întreba ce le-ar plăcea să citească într-o carte de gen. Și cum i-a ieșit!!! Acțiunea nu se oprește niciodată, twist-urile sunt complet neașteptate, suspansul mă face să nu mă pot opri la sfârșitul unui capitol. Scenariul postapocaliptic este atât de total încât bate orice fel de clișeu bătătorit de filmele de gen. Pur și simplu nu am idee încotro mă poartă, ce se mai poate întâmpla pe pagina următoare, sau dacă măcar mai există vreo urmă de speranță pentru supraviețuitori. 12$ foarte bine cheltuiți.
 

AdrianB1

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Aug 3, 2004
Location
offline
Tocmai am cumparat si eu primul volum, o sa aflu maine la birou cine plateste pentru asta ca e un cont al companiei de pe care pana acum nici nu stiam ca pot sa cumpar. Apoi vad cum fac cu volumele 2 si 3.
 

puterfixer

Administrator
Sugar daddy
Joined
Oct 30, 2003
Gata și ultima carte, cu un deznodământ decent. Nu dau spoilers.

PS: cred că pot da împrumut cărțile kindle, parcă avea Amazon opțiunea asta.
 

radul

Membru Senior
Joined
Sep 8, 2004
Location
Iasi
Are cineva să-mi dea și mie cu imprumut orice carte scrisă de Brandon Sanderson (in afară de Elantris)? ebook, in românește?
 

Olivian Breda

Internet marketer
Sugar daddy
Joined
Aug 18, 2005
Location
Bucuresti
Cartea “Irresistible” / "Irezistibil" scrisă de Adam Alter vă poate fi utilă dacă:
a. Vreți să știți mai multe despre dependența voastră de Internet / tehnologie. Se axează în special pe dependența de Facebook / Gaming, dar trece prin mai multe.
b. Vă interesează influența tehnologiei asupra copiilor.
c. Vă interesează concepte precum gamification în business (cum să faci produse care să fie pe modelul “gamification”), sau cum să faci un proiect online care să fie atrăgător, ce “hooks” să folosești.
d. Vreți să aflați mai multe despre dezvoltarea de obiceiuri pozitive.

Cuvântul-cheie al cărții: adicție (de Internet, în principal, dar și de jocuri și tehnologie, în particular).

Se găsește pe torrente în engleză, și la Editura Publica în română.
https://www.publica.ro/adam-alter-irezistibil.html
 
Top Bottom