Na, am si eu o chestie care ma roade si despre care nu am chef sa bat niscaiva drumuri la medicul de familie.
De ani buni sunt flamand, adica mananc ca spartul uneori si la 2-3 ore. Concret e ca si daca imi fac stomacul full de nu mai am unde baga, in 30min pot avea senzatia de foame. Alaturi de aceasta senzatie, am simtit uneori un gust in gura si am presupus o aroma neplacuta in respiratie. Ba chiar am continuat stilul acesta de a mananca daca am simtit aceste "simptome" ale foamei pe o parte pentru a nu avea o respiratie neplacuta si pe alta, pentru ca imi si era foame efectiv de cele mai multe ori.
A trecut cineva prin asa ceva? Am tot sperat ca dupa ce mai cresc imi scad necesitatile de alimentatie dar se pare ca am mai crescut, par pe piept inca nu mi-a dat si sunt inca cu foamea in gat.
Si acum, gandul ca nu pot sta intr-un loc fara sa mananc la 2 ore ceva ca sa nu imput oamenii cu un miros a gura unui flamand, ma face sa intreb pe aici. Daca veniti cu idei ca as putea avea vreo disfunctie si ca merita plimbare la medic o voi face.
Btw, se pare ca mancatul unei fripturi zilnice a facut ca proteina din organism sa fie crescuta. Un medic mi-a zis ca din cauza aceasta e posibil sa am si ureea crescuta (observata tot la analize de sange in ultimii ani) si ca mai departe, acest lucru poate da probleme cu acidul uric care poate afecta incheieturile prin cristale depuse dar pe alta parte, ar fi motorul candidei bucale de care deja m-am obisnuit cu ea de parca m-as fi nascut asa si din cauza careia am discomfort bucal uneori si alteori tusesc fara motiv. Ca sa nu mai zic ca acum ceva ani ma plangeam de citomegalovirus care si el cica afecteaza sistemul imunitar care oricum il am la pamant de cand ma stiu.
La naiba, am sa mor? Important e sa rezolv cu mancarea sa pot sa fiu linistit ca pot pupa o fata 2-3 ore fara sa simt nevoia unei gume de mestecat pe care o consider nocive si pentru stomac dar si naspa ca si estetica si buna-crestere.