From dust to dust, la ce te aștepți? Uiți că speranța de viață acum vreo două secole era sub 40 de ani? Acum a aproape dublă, dar nu suntem în Star Trek să schimbi articulația umărului după fiecare partidă coborăre pe rău cu caiacul (O'Brien).Sanatate zici? Nu inteleg de ce se mai numeste asa. Nu trece o saptamana fara sa aud de o cunostinta care are cancer sau accident cerebral... Suntem mai bolnavi decat credem.
Aaaa...sincer? Call me coward, dar cateodata mi-e frica sa aflu ce as putea avea, am 33 ani si deja nu mai vad bine, am tensiunea mai mare decat trebuie, obosesc repede, probabil de la sedentarism, risc maxim deoarece imi petrec 50% din timp in masina etc... Ce speranta de viata crezi ca mai am?From dust to dust, la ce te aștepți?
There is allways an option, I could say. La mine în familie încă toată lumea trece de 80 de ani, recordul curent e de aproape 100 și crește. Dar nu se stresează așa mult, în general se mulțumesc cu puțin și atunci nici nu au parte de stres sau sedentarism. Mai era o discuție despre viața sănătoasă la Deva, chiar nu văd nimic rău în asta (decât să pretinzi salariu de life burning în București).Ce speranta de viata crezi ca mai am?![]()
Da, dacă este hernie de disc trebuie operată, altfel o să doară din ce în ce mai tare şi mai des, apoi o să paralizezi.Hai ba taci! Nu ma speria!
Buey, eu de 3 zile plâng după o recomandare să merg să fac nişte amărâte de analize, sau măcar un medic generalist "trusted" pentru o consultaţie.Mergi la medic. ACUM.
Ciudat, am auzit zeci de oameni plângându-se de ei firsthand. Am şi eu contract cu Medsana, dar nu m-au mulţumit, de-aia şi caut pe altcineva.Eu unul am fost mulţumit de serviciile Medicover. Costă, dar n-am avut ce să le reproşez.
Dude, N-AM medic de familie, exact aia cautDaca nu cunosti pe nimeni si nu stii ce analize sa faci, du-te intai la medicul de familie, el o sa-ti recomande un medic in problema pe care va crede ca o ai.
Uff, da' eu nu vreau idei, vreau numele unui doctor/centru medical. Ceva de genul "Mergi la Vasile Gheorghe, el mă consultă, e bun, am încredere în el" sau "Mergi la centrul medical Bla-bla-sana, sunt rapizi, eficienţi şi nu te mint în faţă". Spre că acum e clar@war4peace: Simptomele tale sunt atat de nespecifice incat nu stiu ce sa recomand. Mai zi si tu acolo ceva informatii in plus, ca poate mai vin niste idei...