Ok, scuze. Incercasem doar sa separ mai bine ideile.
Am folosit deja Edit la greu. Nici nu stii ce dor mi-a fost de el ; - pe Hi-fi a fost eliminat.
@ Buerebista - De ce sa nu iti placa evacuarea aerului prin sursa ? Eu ziceam ca dimpotriva, creand o mica suprapresiune in carcasa, ajut ventilatorul sursei. Si circulatia aerului prin sursa, evident. Doar tot acelasi aer din carcasa ar intra in ea.
- O idee mai buna ar fi fost un duct separat care sa aduca aer mai rece din exterior direct in sursa si apoi acesta sa fie evacuat. Din pacate este prea greu de facut comparativ cu rezultatele - in situatia data.
Am gasit Pro 82 _ 525W la preturi intre 318 si 342 lei.
Gasit si 550VX la 265 lei & up.
Marius, la PC Garage au doar Corsair de 450W, nu si de 550W.
Dupa cum am scris la inceput, eu nu am dreptul sa scriu in celalalt topic.
Exact in ideea unui joint am folosit acelasi nume la acest topic.
Sa vedem ce-o decide administratorul
Ma enerveaza sa scriu 3-4 idei intr-un singur post. Mi se pare greu urmarit si de gasit fiecare. Pt a ma conforma regulilor forumului, o sa incerc insa sa le punctez mai clar.
Am folosit deja Edit la greu. Nici nu stii ce dor mi-a fost de el ; - pe Hi-fi a fost eliminat.
@ Buerebista - De ce sa nu iti placa evacuarea aerului prin sursa ? Eu ziceam ca dimpotriva, creand o mica suprapresiune in carcasa, ajut ventilatorul sursei. Si circulatia aerului prin sursa, evident. Doar tot acelasi aer din carcasa ar intra in ea.
- O idee mai buna ar fi fost un duct separat care sa aduca aer mai rece din exterior direct in sursa si apoi acesta sa fie evacuat. Din pacate este prea greu de facut comparativ cu rezultatele - in situatia data.
Am gasit Pro 82 _ 525W la preturi intre 318 si 342 lei.
Gasit si 550VX la 265 lei & up.
Marius, la PC Garage au doar Corsair de 450W, nu si de 550W.
Eu [...] am scris despre el in celalalt topic. (Cineva sa fa un join, please.)
Dupa cum am scris la inceput, eu nu am dreptul sa scriu in celalalt topic.
Exact in ideea unui joint am folosit acelasi nume la acest topic.
Sa vedem ce-o decide administratorul
Ma enerveaza sa scriu 3-4 idei intr-un singur post. Mi se pare greu urmarit si de gasit fiecare. Pt a ma conforma regulilor forumului, o sa incerc insa sa le punctez mai clar.