burebista
Manic Miner
As vreau un router. Momentan am un DIR-615 care nu mi-a facut nicio problema de fo' 6 ani de cind sta in priza. Singurul lui neajuns ca sa zic asa e semnalul wireless prin casa. Acu' o am p'aia mica cu telefon/laptop/tableta si are semnalul slab in camera ei si deseori ma trezesc cu ea la mine in camera ca sa stea pe net ca omu'.
Asa ca ma gindeam la un router la care principala cerinta e semnal wireless puternic sa treaca prin cei 3-4 pereti de beton pina la aia mica.
Ca buget habar n-am. N-as vrea nici fo' eftineala dar nici sa-mi vind un rinichi pentru el. 200? 300?
Nu ma intereseaza jigabait la viteza sau nu's ce OZN-uri, poate un moft ar fi un port USB ca sa bag imprimanta in el sa zicem.
Ceva de genu' ar fi OK? Prea scump? Omor musca cu barosu'? Se poate mai eftin dar cu semnal bun in casa?
In principiu ma intereseaza sa fie set and forget cum este actualul DIR.
Multam'.
Asa ca ma gindeam la un router la care principala cerinta e semnal wireless puternic sa treaca prin cei 3-4 pereti de beton pina la aia mica.
Ca buget habar n-am. N-as vrea nici fo' eftineala dar nici sa-mi vind un rinichi pentru el. 200? 300?
Nu ma intereseaza jigabait la viteza sau nu's ce OZN-uri, poate un moft ar fi un port USB ca sa bag imprimanta in el sa zicem.
Ceva de genu' ar fi OK? Prea scump? Omor musca cu barosu'? Se poate mai eftin dar cu semnal bun in casa?
In principiu ma intereseaza sa fie set and forget cum este actualul DIR.
Multam'.