Cosmin_C
melomaniac
As zice Elac BS 184 care sunt acum la reducere - nu stiu cat, poti afla pe mail - sau BS 243 care de asemenea posibil sa se incadreze in buget. In niciun caz Dynaudio, dupa cum ai descris acolo ca vrei sunetul. In cateva cuvinte, BS 184 sunt boxe mai mari, cu sunet mai larg si mai corect, in timp ce BS 243 au sunetul mai infipt, mai agresiv dar si usor mai limitat la dinamica, din cauza difuzorului mid-bass mai mic. Mi-ar fi extrem de greu sa aleg intre aceste 2 modele, dealtfel am cativa amici care le-au ascultat pe amandoua iar achizitiile au fost impartite. Acum daca te poti intinde pana la BS 244 (cam 1100 euro varianta cu finish non-glossy) deja s-a terminat cu impartirea, sunt net superioare ambelor modele mentionate anterior. Iar potrivirea dintre Elac si NAD este una buna spre foarte buna, eu pe ambele sisteme cu boxe Elac am amplificare NAD, in conditiile in care am ascultat multe alte branduri.
In toate aceste cazuri saltul de calitate de la Magnat 220 este semnificativ. O sa auzi diferenta si din camera alaturata, no joke.
In toate aceste cazuri saltul de calitate de la Magnat 220 este semnificativ. O sa auzi diferenta si din camera alaturata, no joke.