Recomandare placa de sunet

sundar

Membru Senior
Joined
Jul 27, 2007
Messages
257
Nu. Am pus DAC-ul vechi (dragonfly) pe intrarea analogica si sunetul nu mai este atit de curgator, iar separatia instrumentelor are si ea de suferit. DAC-ul din Hegel e superior si asta se vede imediat. E clar ca intr-o camera mai spatioasa diferenta va fi si mai clara. La mine camera este elementul care limiteaza cel mai mult calitatea sunetului. Prin urmare, daca nu fac upgrade la casa, orice alt upgrade va fi o cheltuiala complet inutila.
Ma gindeam sa pun un triplu in filtru si sa bag in el si PC-ul. Sint curios daca se va modifica sunetul. Calculatorul meu nu consuma mult (cam vreo 120W mi-a iesit la un calcul online). Presupun ca nu risc nimic in legatura cu filtrul daca voi alimenta din el amplificatorul si PC-ul. Ma gindesc ca poate duce linistit pina la 1000W, iar eu nu am cum sa ajung nici la jumatate din puterea asta.
 

Cosmin_C

melomaniac
Joined
Jul 19, 2004
Messages
3,533
Sursa in comutatie din PC nu va trage prea multe beneficii de la acel filtru. In link-ul dar de Q chiar spune ca-i pentru transformatoare toroidale.
 

AdrianB1

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Aug 3, 2004
Messages
8,316
Daca din PC scoti ceva digital intr-un DAC si te astepti ca un filtru de curent sa produca modificari, inseamna ca nu intelegi cum functioneaza un computer.
 

ipman

Membru Senior
Joined
Nov 7, 2003
Messages
4,930
Numai eu sunt singurul care se intreaba daca Hegel-ul ala n-are din start sursa in comutatie?
 

ipman

Membru Senior
Joined
Nov 7, 2003
Messages
4,930
N-am remarcat in spate, dar era mai probabil sa nu fie la preturile alea.
Sursa PC-ului e alta poveste, dar si alt buget, nu comparam mere cu submarine.
 
Top Bottom