popetes
Unbreakable
@puter: bine v-am regasit.
Cateva clarificari, pe fuga:
Cateva clarificari, pe fuga:
- n-are nevoie de racire, dar daca va place mai mult cu radiatoare nu are ce sa strice; daca te uiti atent la carcasa transparenta, modelul generic pe care il am eu are 7 gauri in jumatatea de jos, in mijloc, fix sub SoC; pe acolo elimina grosul caldurii;
- am comandat pana acum aproximativ 50-60 de bucati, primele 10 au venit de la element14 iar restul in doua comenzi separate de la modmypi.com - fara probleme;
- lipsa unui RTC si a unui power switch sunt doua mari neajunsuri din punctul meu de vedere, evident inginerii Fundatiei au privit altfel lucrurile; despre power switch...la inceput imi construisem singur unul dintr-un buton de reset 'imprumutat' de pe o carcasa de PC veche si o rezistenta de 10K, legate frumos la conectorii GPIO (3.3v si GND); problema e ca functioneaza doar pentru shutdown, odata ce intra in halt nu mai raspunde; intre timp lumea n-a stat degeaba si pe modmypi gasesti circuite gata facute pentru power switch si/sau RTC; am unul aici langa mine, cu telecomanda IR cu tot si merge de minune;
- led-uri indicatoare are: ACT / PWR / FDX LNK 100 (Ethernet);
- intre RPi Model B si RPi Model B+ sa alegeti mereu B+ (a nu se confunda cu RPi 2 Model B);