Da, eu am un RPi4B care e conectat la TV cu LibreELEC (Kodi) pentru vazut filme de pe NAS (router) si Netflix. Din nefericire,
plugin-ul Netflix a cam fost abandonat si data viitoare cand Netflix modifica ceva la site e foarte probabil sa nu mai mearga deloc. Tot in LibreELEC ruleaza Docker plugin cu site-ul cabinetului sotiei intr-un container si mai era si homeassistant in alt container, dar am renuntat in favoarea ESPHome cu webUI si automatizari cu cron pe router.
Mai am un RPi3B+ pe care il iau in concedii, tot pentru Netflix si filme de pe NAS (prin wireguard). Mai are si client tvheadend cu care pot sa vad emisiunile tv de acasa (inregistrate sau live) chiar daca sunt in strainatate.
Secundar, cand mai am de facut cate ceva ce necesita GPIO-uri, I2c, SPI, UART TTL, etc., am un card cu Raspbian pentru el.
Mai am si un Asus TinkerBoard S instalat langa router care ruleaza Gentoo si are si el mai multe roluri: 1) acces backup la retea (ssh) daca router-ul e floodat, 2) acces la consola seriala a router-ului in caz ca nu mai booteaza dupa vreun update (am acces si invers: de pe router la consola TkB), 3) ruleaza JDownloader, ca router-ul n-are java si X, 4) aici ma joc cu devicetree-uri, kernel-uri ARM, atmega, etc., 5) urmeaza sa mut aici container-ul cu site-ul cabinetului, dar au fost niste probleme cu rust pe arm si nu se compila docker-ul.
Daca ai ceva cu 4 GB RAM, s-ar putea sa fiu interesat. Pe TinkerBoard dureaza vreo 3 zile pana compileaza Firefox (cu "-j 2", ca altfel nu-i ajung 2GB RAM). Pune anunt la sectiunea de vanzari.