Salutare
Windows 10 32bit instalat "fortat"
pe hardware facut doar pt 64bit.
Functioneaza BINE fiind pus la treaba 99% pt un soft de conta pe 16bit -fox2.6 pt dos- cu licenta.
Am gigabyte z490m , i3 10100 , samsung 970 evo plus 256gb m2 ssd , 2*4gb kingstone la 2666mhz pt ram ,adaptor pcie la port parallel si fara placa video dedicata .
In task manager am 7.1gb ram hardware reserved ,cred de la drivere .
Video= microsoft basic display adapter
Ide ata/atapi controller = standard sata ahci controller.
Ce varianta credeti ca e mai buna :
1- inca 2*4 gb ram ,250lei , vor creste procentul de memorie utilizabila -de la actual 0.861gb la macar dublu ?
2-dar un video card pcie gen gt710 280lei , cu driver pt wind 10 32bit ?
Am incercat virtual box ,nu e o solutie buna , idem pt virtualbox sau alte emulatoare.
Merge bine cu vdos ,mai putin listarea pe imprimanta matriceala cu port parallel .
Este o solutie DAR cu costuri mai mari decat varianta 1 sau 2 de mai sus .
Multumesc ,stima .
Windows 10 32bit instalat "fortat"
pe hardware facut doar pt 64bit.
Functioneaza BINE fiind pus la treaba 99% pt un soft de conta pe 16bit -fox2.6 pt dos- cu licenta.
Am gigabyte z490m , i3 10100 , samsung 970 evo plus 256gb m2 ssd , 2*4gb kingstone la 2666mhz pt ram ,adaptor pcie la port parallel si fara placa video dedicata .
In task manager am 7.1gb ram hardware reserved ,cred de la drivere .
Video= microsoft basic display adapter
Ide ata/atapi controller = standard sata ahci controller.
Ce varianta credeti ca e mai buna :
1- inca 2*4 gb ram ,250lei , vor creste procentul de memorie utilizabila -de la actual 0.861gb la macar dublu ?
2-dar un video card pcie gen gt710 280lei , cu driver pt wind 10 32bit ?
Am incercat virtual box ,nu e o solutie buna , idem pt virtualbox sau alte emulatoare.
Merge bine cu vdos ,mai putin listarea pe imprimanta matriceala cu port parallel .
Este o solutie DAR cu costuri mai mari decat varianta 1 sau 2 de mai sus .
Multumesc ,stima .