Probleme și sugestii privind funcționalitățile forumului

puterfixer

Administrator
Sugar daddy
Joined
Oct 30, 2003
Messages
7,248
Fookin hell, I fixed it.

Ca logică: am setat "normal font size" la 14px, după care cele 3 dimensiuni mai mici și 3 mai mari le-am exprimat relativ în em-uri față de fontul normal, urmând o scară predefinită (Major Second în cazul ăsta, raport relativ 1,125).


1588240501148.png


Dar cârnatul de stil default, deși setează mărimea fontului de 14px corect la nivel de HTML Body, undeva în lanțul ierarhic de obiecte setează font-size la 0. Și atunci textul din submeniul de navigare e acolo da' nu îl vezi să-l clickăi.

Stilurile alealalte două au font size setat manual în pixeli la fiecare din cele 7 mărimi de font (și btw au normal size 15px de-aia pare un pic mai mare), și de-aia se vede submeniul de navigare.

Deci acuma pun manual dimensiunile în pixeli la cele 7 mărimi de text și aia e.
 
  • Like
Reactions: Neo

puterfixer

Administrator
Sugar daddy
Joined
Oct 30, 2003
Messages
7,248
Da deci cică modul în care am pus stilurile pe forum nu e chiar best practice și de-aia avem probleme la fiecare update.

Cum am folosit stilurile: am adăugat ce stiluri au părut faine și bine făcute în listă, le-am activat pentru a fi user-selectable, și apoi le-am customizat diverse valori.

Problemă: la fiecare actualizare, valorile customizate sunt resetate (lățimea paginii, fonturi, culori, logo forum, whatever).

Cum ar trebui să folosesc stilurile: să le instalez așa cum am făcut, dar să nu le fac user-selectable. În schimb, la fiecare stil să fac un stil ierarhic subordonat, care să poată fi user-selectable și în care să pun toate customizările. Prin metoda asta, update-ul stilului din rădăcină nu modifică customizările stilului subordonat, iar stilul subordonat moștenește toate modificările de la stilul părinte cu excepția valorilor customizate explicit.

Long story short, o să fac modificarea asta la stiluri și mă tem că o să vă cam reseteze la toți stilul forumului (fiindcă ce aveți acuma ales nu va mai fi disponibil direct, ci cu un alt ID). Poaaaaate dacă am 5 minute o să fac actualizarea direct în baza de date și nu vedeți nici o schimbare, da' nu garantez.
 

Styr

Follower of the old ways
Sugar daddy
Joined
Oct 14, 2003
Messages
1,534
Pluginul de tapatalk e oarecum la zi? Nu vrea sa imi accepte codurile de 2fa nicicum tapatalk.
 

Styr

Follower of the old ways
Sugar daddy
Joined
Oct 14, 2003
Messages
1,534
Aparent la Tapatalk nu ii place să trimita 2fa requests cu DNS over TLS activ.
Dezactivat, logat, activat din nou.
 
Top Bottom