Da deci cică modul în care am pus stilurile pe forum nu e chiar best practice și de-aia avem probleme la fiecare update.
Cum am folosit stilurile: am adăugat ce stiluri au părut faine și bine făcute în listă, le-am activat pentru a fi user-selectable, și apoi le-am customizat diverse valori.
Problemă: la fiecare actualizare, valorile customizate sunt resetate (lățimea paginii, fonturi, culori, logo forum, whatever).
Cum ar trebui să folosesc stilurile: să le instalez așa cum am făcut, dar să nu le fac user-selectable. În schimb, la fiecare stil să fac un stil ierarhic subordonat, care să poată fi user-selectable și în care să pun toate customizările. Prin metoda asta, update-ul stilului din rădăcină nu modifică customizările stilului subordonat, iar stilul subordonat moștenește toate modificările de la stilul părinte cu excepția valorilor customizate explicit.
Long story short, o să fac modificarea asta la stiluri și mă tem că o să vă cam reseteze la toți stilul forumului (fiindcă ce aveți acuma ales nu va mai fi disponibil direct, ci cu un alt ID). Poaaaaate dacă am 5 minute o să fac actualizarea direct în baza de date și nu vedeți nici o schimbare, da' nu garantez.