Probleme și sugestii privind funcționalitățile forumului

AdrianB1

Membru Senior
Sugar daddy
View new posts - nu sunt posturi, dar pot fi vazute posturile din ultimele 24 de ore. Click, mesaj ca trebuie sa treaca 10 secunde intre interogari, mai asteapta 3 si incearca din nou. Back din browser si dupa 5-6 secunde iar click pe link: acelasi mesaj, mai asteapta inca 8 secunde. As putea petrece toata seara asa ...
 

AdrianB1

Membru Senior
Sugar daddy
Sigur nu mai erau posturi necitite, problema era ca se reseteaza contorul de interogari la un back in browser, ceea ce e contraintuitiv: daca iti spune sa incerci din nou peste 3 secunde si nu ai link ca sa reincerci, asa ca dai back ca sa ai link si cand mergi pe el iti spune sa mai astepti 8 ... numai mie mi se pare aiurea?
 

Quark

Zis și Brucan
Precum spuneam si pe topicul cu ABX:

"Ma ~beep~ in el de VBulletin ca imi lipeste posturile consecutive chiar daca sunt scrise la 2 ore distanta!!!" :zbang:
 

miahi

Wizzard
Sugar daddy
Și eu, și eu! Nu mai știu cum să scriu la thread-ul cu HP-ul ca să fie cât de cât cursiv. Hai să mai scădem timpul ăla, zic că 5 minute e suficient :smile:.
 

puterfixer

Administrator
Sugar daddy
Am pus 15 minute în loc de 120. Și, dacă face concatenare, să facă și thread bump (să apară ca fiind necitit).
 

Quark

Zis și Brucan
Am remarcat un delay enorm intre momentul in care cineva scrie pe un topic la care am dat "subscribe" si momentul in care imi soseste emailul de confirmare. :frown:
 

puterfixer

Administrator
Sugar daddy
Definește „enorm” :biggrin: Eu am primit notificarea postului tău pe acest thread după 9 minute, și asta fiindcă atunci a rulat task-ul periodic al forumului să trimită notificările din coada de așteptare (o dată la 10 minute, așa cum a fost dintotdeauna). Altfel, a fost o diferență de 2 secunde între băgarea mailului pe țeavă în RO și afișarea lui în contul meu gMail la 'murica.

Fac niște teste să trimit manual mailuri spre contul tău, să vedem în cât timp ajung.
 

puterfixer

Administrator
Sugar daddy
Mailurile de la mine le-ai primit? Ți-am scris atât de pe contul forumului de pe hosting, cât și de pe contul meu gmail, pe la 4:20. Tare mi-i că buba e la ăștia unde ai mail, și pare să meargă mai execrabil decât Yahoo, lucru care până acum nu îl credeam posibil. :biggrin: Nu-ți faci mail altundeva?
 

puterfixer

Administrator
Sugar daddy
Uită-te-n headere să vezi traseul și timpul. Nu poate fi vorba că au fost întârziate din cauză de filtre spam, fiindcă sunt inclusiv semnate digital. Doar mailurile astea le-ai primit târziu, și doar de data asta?
 

puterfixer

Administrator
Sugar daddy
50 secunde timp de livrare, atât din xf cât și din gmail. Zic că-i de la firma unde ți-i mailul.
 
Top