ursamajor
צָפְנַת פַּעְנֵחַ
N-am apucat să citesc comentarii, dar sunt și mulți dobitoci pe-acolo.Prima suna incurajator din comentarii.![]()

Le iau și eu la răsfoit.
N-am apucat să citesc comentarii, dar sunt și mulți dobitoci pe-acolo.Prima suna incurajator din comentarii.![]()
Blackwidow Ultimate Chroma sau dacă nu suporți Synapse Steelseries Apex M800.Io nu reușesc să ies din pasa „hai să-mi mai cumpăr un gadget”: recomandați o tastatură mișto? Să fie ergonomică și cu iluminare.
Mie mi se pare un preț decent pentru o tastatură care te va ține ani de zile - sunt mecanice*, nu vărzeli de rubber dome. A mea are deja 4 ani și este ca-n prima ziFFS, 900 de lei o tastatura...
Și A4tech-ul meu are peste 8 ani și e ca-n prima zi și nu-s fenomen singular. Nu e mecanică la ~90 de lei cât am dat pe ea.![]()
Vezi diferența între N-key rollover limitat de USB și ghosting limitat de modul în care a fost făcută tastatura. Pentru ca tastatura să fie limitată de USB trebuie mai întâi ca ea în sine să nu aibă ghosting - pentru asta trebuie ca matricea de detecție a tastelor apăsate să aibă o diodă pe fiecare switch, dar care lipsesc la multe tastaturi de "gaming" ieftine, chiar dacă ar fi costat sub $2 în plus per total.Să nu fie pe placa asta de bază un PS2 veritabil