Marius '95
troubleShooter
Mie mi se pare doar foarte-foarte scump pentru ce stie/poate.
Forma dubios de proastă, butoanele prost amplasate. Degeaba are al doilea senzor dpdv al capabilităților. Vorbesc de utilizare pentru shootere hardcore. Pentru Tetris e bun.Acum G502 - nu este o panaramă de mouse. Senzorul este Pixar 3366, care iar este un senzor flawless. Forma este hiperdubioasă, dar nu poți spune că este o "panaramă".
Am mai discutat despre asta, ce nu merge pentru tine poate merge pentru alții și vice-versa. De aceea, din fericire, există atâtea opțiuni disponibileForma dubios de proastă, butoanele prost amplasate. Degeaba are al doilea senzor dpdv al capabilităților. Vorbesc de utilizare pentru shootere hardcore. Pentru Tetris e bun.
PS: n-am făcut altceva decât să prezint alternativa la un mouse mai scump și mai... slab.
Exact. Nu-s eu profi, dar joc printre ei. Și chiar contează. Mercury al lui G203 mi-a părut mai bun decât 3366-le lui G502. Iar 3389 e peste Mercury.la senzorii din ziua de astâzi trebuie să joci la nivel competitiv de top ca să ai nevoie de un mouse perfect pentru a te distanța