La cratiţă! Secţiune pentru gurmanzi.

Neo

Motan agresif
Sugar daddy
Joined
Oct 16, 2005
Messages
9,946
Păi eu nu am scris nicăieri că aia de la Danone nu este bună, dar nu se compară în ideea că aia este făcută și "îmbuteliată" en-gros, pe când ce faci la cuptor cu mâna ta (și vreo 16 ouă și 2l lapte :biggrin:) iase cu un gust mai bogat (deși nu adaugi diverse chestii să potențezi aroma).

Iar gusturile dintre cărbune, gaz, electric - asta m-a fascinat mereu, că diferă între ele (cel puțin cărbune VS restul). Și mereu mi-a plăcut aroma aia cu lemn :smile:
 

ipman

Membru Senior
Joined
Nov 7, 2003
Messages
4,374
Sa ne lamurim: carbune nu este lemn. Carbunele in sine are mai multe variante ... discutia e lunga intre pasionati.
 
  • Like
Reactions: Neo

Cosmin_C

melomaniac
Joined
Jul 19, 2004
Messages
3,341
Noi il facem cu lemn, pe care-l ardem pana devine "carbune" si abia atunci punem carnea. Uneori, daca suntem prea infometati, punem si ceva carbune cumparat de-a gata. Asa obtinem cel mai bun gust posibil, dupa gusturile noastre, desigur. Am si un gratar de pus pe aragaz, am facut si pe electric, imi plac toate variantele (deh, sunt carnivor, carnea e carne :biggrin:) insa atunci cand am de ales, lemn/carbune combo este varianta numarul unu.
 
Top Bottom