1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Jocuri noi, addon-uri, ştiri

Discussion in 'Jocuri' started by Xllerator, Nov 27, 2003.

 1. Vampire®: The Masquerade – Bloodlines™ va fi disponibil începând cu 16 noiembrie, fiind lansat în acelaşi timp cu HL2, anunţă Activision
   
 2. lai

  lai 370HSSV-0773H

  The Settlers: Heritage of Kings German Demo
  Primul demo oficial al jocului de strategie dezvoltat de Blue Byte (a Ubisoft company:hmm: ). Din pacate, demoul, ca si jocul de altfel, e disponibil doar in limba germana. Versiunea in engleza se lasa asteptata:frown:. Nefiind fan al genului, singurul lucru care m-a impresionat a fost grafica. Oricum, merita incercat, mai ales ca la productia si testarea sa au participat si romani.
   
 3. lai

  lai 370HSSV-0773H

  Blood Rayne 2 Demo
  Dupa ce am vazut-o in Playboy, acu o putem vedea si-n joc pe don'soara bampiroaica (aka dhampir) Blood Rayne. Personal, aparitia din Playboy mi s-a parut mai interesanta.:tongue:
   
 4. Atari şi Firaxis au anunţat că lucrul la Sid Meier’s Pirates! este gata, jocul urmând a deveni disponibil în Statele Unite începând cu 22 noiembrie. Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul oficial.
   
 5. Alter Ego

  Alter Ego PEDs, EPO & More.

 6. Prince of Persia: Warrior Within este gold. Sper să fi făcut ceva îmbunătăţiri de la demo, că altfel e pe jumătate ratat.
   
 7. cart00n

  cart00n Twisted User

 8. Alter Ego

  Alter Ego PEDs, EPO & More.

 9. The Lord of the Rings: Battle for Middle-earth este GOLD, RTS-ul bazat pe trilogia lui Tolkien urmând să ajungă în magazine începând cu 6 decembrie anul curent.
   
 10. IGN a realizat un interviu cu Todd Howard, producător executiv al jocului, pe tema noutăţilor din jocul The Elder Scrolls IV: Oblivion. Domnul Todd scoate în evidenţă faptul că una dintre noutăţile cele mai impresionante va fi AI-ul NPC-urilor. Acestea nu vor mai fi blocate într-o anumită locaţie, ci vor avea o rutină zilnică, deplasându-se în diferite locaţii, la hanul din apropiere de exemplu şi influenţând astfel evoluţia jucătorului. Deşi vastitatea universului din Morrowind a reuşit să-i îndepărteze pe unii jucători, Todd insistă că aspectul va fi cizelat. Detaliile grafice publicate la momentul ăsta sunt pur şi simplu extraordinare, depăşind tot ce am văzut până acum într-un RPG. Mai multe detalii găsiţi pe site-ul IGN.
   
 11. http://www.ensemblestudios.com/ ne întâmpină cu un splash similar cu cel existent pentru The Elder Scrolls: Oblivion. Probabil în perioada ce va urma vor apărea detalii despre Age of Empires 3.
   
  Last edited: Nov 26, 2004
 12. lai

  lai 370HSSV-0773H

  Demo pentru Alexander The Great, joc (de duzina zic eu :tongue:) inspirat din filmul omonin. Singurul lucru interesant despre acest joc e ca a fost testat in Romania. :biggrin:
   
 13. Se pare că producătorii jocului Vampire: The Masquerade - Bloodlines au de gând să scoată un patch pentru joc, deşi nu există date clare despre data la care acesta va fi disponibil. Oricum, nu cred că un patch va putea să rezolve eşecul pe care îl reprezintă jocul. Eh, mie deocamdată îmi ajunge un joc bun toamna asta.
   
 14. Far Cry tech demo

  http://www.ati.com/gitg/promotions/crytek/index.html

   
  Last edited: Dec 7, 2004
 15. Un nou joc din seria C&C Red Alert este anunţat.

   
 16. lai

  lai 370HSSV-0773H

  Review pentru The Lord of the Rings: The Battle for Middle-earth, joc proaspat lansat. Promitator... o sa revin cu detalii dupa ce-l incerc.:biggrin:
   
 17. Am fost plăcut impresionat să văd că jocul chiar se poate să fie bun. Sunt în general sceptic când vine vorba de jocuri realizate pe baza succesului vreunui film şi invers (AvP, the movie I mean).

  Dark Age of Camelot: Catacombs is out
  Mai multe informaţii aici.