Jocuri noi, addon-uri, ştiri

Discussion in 'Jocuri' started by Xllerator, Nov 27, 2003.

 1. Tora

  Tora Membru Senior

  Bungie cere ajutorul comunităţii pentru a depista piraţii.

  Guild Wars official movie.

  Prince of Persia: Warrior Within Demo - 472.99MB @ pixelrage

  Sper ca diseară să vă pot da mai multe detalii despre demo după ce îl voi fi jucat.
   
 2. Tora

  Tora Membru Senior

  Pe pixelrage nu mai există momentan, se pare că arhiva era coruptă ( :hihi: ). O găsiţi la unul dintre site-urile menţionate aici.
   
 3. Tora

  Tora Membru Senior

  Pe gamespot este disponibil un nou trailer oficial pentru Vampire: The Masquerade - Bloodlines (12.4MB), împreună cu 6 clipuri cu secvenţe ingame. Având în vedere că Half Life 2 este gold, probabil lansarea acestui joc va veni şi ea puţin după 16 noiembrie. Trailer-ul este disponibil şi la 3D Gamers.
   
 4. lai

  lai 370HSSV-0773H

  Datele de aparitie pentru Vampire: The Masquerade - Bloodlines sunt 26 noiembrie in Europa si 15 noiembrie in Statele Unite. Si cred ca jocul asta nu va suferi amanari. Din fericire, legatura cu Half Life 2 fiind doar motorul grafic.
  Oricum, mie tot nu imi vine sa cred ca HL2 mai are doar o luna pana la aparitie, tocmai acum, cand telenovela devenea si mai interesanta. Ar fi fost misto sa fie declarat din nou "cea mai buna neaparatie a anului".:tongue:
   
 5. Tora

  Tora Membru Senior

  În aşteptarea review-ului pentru Bloodrayne 2, cei de la GameConnect Magazine ne oferă nişte capturi de ecran din joc (17 în total).
   
 6. cart00n

  cart00n Twisted User

 7. Tora

  Tora Membru Senior

  Pe gamespot sunt disponibile nişte screenshot-uri din The Elder Scrolls IV: Oblivion, programat pentru 2006. Deşi unele le-am mai văzut printr-o revistă din afară, sunt şi noutăţi. Engine-ul va fi, vizual vorbind foarte arătos din câte se poate distinge din imagini. Le găsiţi aici.
  Producătorul a anunţat că acest RPG va fi un pic diferit de Morrowind în sensul că suprafaţa de explorat va fi mai puţin întinsă, mulţi jucători pierzându-se în imensitatea lumii din Morrowind, aceasta devenind un subiect de frustrare uneori chiar pentru cei mai pasionaţi dintre fani. Jocul a fost anunţat iniţial printr-un splashscreen de pe site-ul oficial în urmă cu câteva săptămâni, într-o campanie de teasing care se pare că este adoptată din ce în ce mai des de producători, care nu ezită să mediatizeze chiar şi insuccesele (apariţia pe internet a jocurilor înainte de lansarea oficială, exemple în acest sens fiind Halo2, a cărui variantă de Xbox în franceză a apărut pe internet la câteva ore de la anunţul că jocul era gold şi mai recent GTA: San Andreas, la care concepţia de furt - theft - stă la baza jocului :biggrin: ... o ironie cât se poate de clară, nu credeţi?)
   
 8. Tora

  Tora Membru Senior

  Far Cry patch 1.3

  Odată cu patch-ul (73MB), este disponibil şi un server stand-alone pentru Linux (6MB). Ambele sunt disponibile aici.

  La adresa de mai sus găsiţi şi un changelog.
   
 9. lai

  lai 370HSSV-0773H

  Primul review pentru Grand Theft Auto: San Andreas, apartinand celor de la Gamespot. Din pacate, e vorba de versiunea pentru Playstation2. Pentru PC mai avem de asteptat muuuult si bine. Oricum, reviewul e numa' bun ca sa ne enervam mai rau ca ori nu avem noi PS2, ori ca jocu' o sa apara peste prea mult timp pe PC (rating 96).:biggrin:
   
 10. lai

  lai 370HSSV-0773H

  Urmand reteta de succes marca Half Life2, si Stalker: Oblivion Lost este amanat (din nou) cu cateva luni. Data de lansare s-a schimbat din Q1 2005 in Mai 2005.
  La cat mai multe amanari! (doar asta e secretul unui joc de succes, nu?):frown:
   
 11. Tora

  Tora Membru Senior

  De câteva zile este disponibil pe site-ul pixelrage un demo pentru Need for Speed Underground 2. Îl puteţi lua de aici.
   
 12. WizzBall

  WizzBall Membru Senior

  Doar un mic remainder ca World Preview Event pt. Guild Wars incepe maine si tine tot weekend-ul. Caracterele create vor fi de nivelul 15 direct pt. ca jucatorii sa poata sa guste din experienta jocului fara sa piarda timpul luptind ca sa ridice nivelul caracterelor.

  Daca nu mi-o ia altul inainte voi fi prezent acolo cu acelasi nick. See you in the arena :biggrin:.

  www.guildwars.com
   
 13. Tora

  Tora Membru Senior

 14. Tora

  Tora Membru Senior

  12 publisheri importanţi sunt acţionaţi în judecată de McKool Smith, o firmă de avocatură din Texas, care susţine că aceştia încalcă un patent deţinut de firmă: "Method and Apparatus for Spherical Planning". Este vorba de afişarea imaginilor 3D pe monitor (Mă întreb cum e posibil să obţii un patent pentru aşa ceva). Publisherii sunt: Electronic Arts, Take-Two Interactive, Ubisoft, Activision, Atari, THQ, Vivendi Universal Games, Sega, Square Enix, Tecmo, LucasArts şi Namco Hometek.
  Mai multe aici.
   
 15. Tora

  Tora Membru Senior

 16. Tora

  Tora Membru Senior

  Men of Valor SinglePlayer Demo - 444MB

   
 17. Tora

  Tora Membru Senior

  Eidos anunţă Hitman: Bood Money pentru primăvara anului viitor.

  Povestea e că se pare că o altă agenţie intră în scenă eliminând pe rând agenţii ICA şi 47 purcede la a-şi face meseria. Bineînţeles că pierde contactul cu agenţia şi începe distracţia, el fiind următoarea ţintă.
  Răsplata pentru succesul în misiuni va fi măsurată în bani, bani pe care îi veţi putea folosi pentru a cumpăra arme şi altele. Engine-ul grafic este o nouă versiune Glacier.

  Bineînţeles că se laudă cu grafică de zile mari şi AI pe măsură. Rămâne de văzut dacă va fi aşa.

  Jocul va fi disponibil pe PC, Xbox şi PS2.
   
 18. lai

  lai 370HSSV-0773H

  Aparu pe un site german o stire despre Vampire the Masquarade: Bloodlines. Singurul lucru pe care am reusit sa il deslusesc de acolo fu faptul jocul va fi lansat pe data de 19 noiembrie (deocamdata nu e nimic oficial).
  Dupa un prea lung post (zic eu) au inceput sa apara jocuri noi (lucru bun). Prea multe odata, zic tot eu (lucru rau). Damn Christmas! :biggrin:
   
 19. Tora

  Tora Membru Senior

 20. Tora

  Tora Membru Senior

 1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
  By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
  Dismiss Notice