Jocuri noi, addon-uri, ştiri

Discussion in 'Jocuri' started by Xllerator, Nov 27, 2003.

 1. lai

  lai 370HSSV-0773H

  Tocmai a fost lansat The Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay. Jocul, lansat mai intai pentru Xbox, este inspirat din filmul cu acelasi nume. Din fericire, spre deosebire de varianta cinematografica, cea de pe Xbox a fost un real succes. Daca in timpul portarii nu s-a pierdut nici unul din elementele care i-au adus succesul, ne putem astepta ca aceasta versiune pe PC sa fie un shooter de calitate.
   
 2. Tora

  Tora Membru Senior

 3. Tora

  Tora Membru Senior

  Ok, aţi luat jocul Vampire The Masquerade: Bloodlines şi v-aţi zis că îl încercaţi când apare patch-ul oficial. Cum acesta întârzie să apară, comunitatea nu stă degeaba şi vă aduce a 11-a versiune a unui patch care rezolvă unele dintre problemele pe care le-au întâlnit jucătorii în acest titlu. Din păcate nu rezolvă implementarea deloc de lăudat a engine-ului Source. Patch-ul îl găsiţi aici. La fel şi lista de fix-uri.
   
 4. Tora

  Tora Membru Senior

  Anarchy online este acum gratuit.
  Mai multe aici.
   
 5. Tora

  Tora Membru Senior

  Versiunile pentru PC şi pentru Xbox ale jocului Grand Theft Auto: San Andreas au fost anunţate într-un comunicat de presă al companiei Rockstar Games pentru data de 7 iunie 2005 în America de Nord şi 3 zile mai târziu pentru Europa. Zicea cineva ceva de declinul consolelor? :biggrin:
   
 6. Tora

  Tora Membru Senior

  Good news then. :smile:
   
 7. Tora

  Tora Membru Senior

  EA cumpără aproape 20% din acţiunile Ubisoft.

   
 8. lai

  lai 370HSSV-0773H

  That's not fair!
  Tocmai vroiam sa scriu eu asta!:frown: Macar sa fac niste completari: desi nu se stie suma platita de EA, e cert ca aceasta suma depaseste valoarea reala a procentelor cumparate. De asemenea, fondatorii companiei Ubisoft isi pastreaza "pachetul majoritar" si vor lua masurile necesare pentru a contracara un eventual "take-over".
  Se pare ca EA incearca sa inlature toti potentialii adversari si sa obtina monopolul pe piata jocurilor pentru generatia urmatoare de console. Tipic american.:rolleyes:
   
 9. Tora

  Tora Membru Senior

 10. war4peace

  war4peace Membru Senior

 11. Tora

  Tora Membru Senior

  Chicks dig the freakin' little guys. :biggrin:

  Gamespy a anunţat ieri premiile pentru anul 2004
  . Printre câştigători sunt de remarcat Half Life 2 ca cel mai bun joc al anului, cel mai bun joc de acţiune, cea mai bună grafică, cel mai bun caracter ingame (Dog). Titlul de cel mai bun adventure este adjudecat de Myst IV Revelation, nimic surprinzător nici aici, cel puţin pentru mine :tongue:, cel mai bun sunet Thief Deadly Shadows.
   
 12. Mistral

  Mistral Alien

 13. Tora

  Tora Membru Senior

  Chronicles of Riddick n-o fi apărut în timp util. :goofy:
   
 14. lai

  lai 370HSSV-0773H

  N-o fi aparut el la timp, dar au avut timp sa ii faca review. Si daca e sa ne luam dupa review, jocul e mai bun decat HL2. Oricum, Painkiller e destul de indreptatit sa ocupe acea pozitie.:smile:
  Publicitaaateeeee® (nu stiu cui sau cum)!:tongue:
   
 15. Tora

  Tora Membru Senior

  GTA2 e free de sărbători. :biggrin:
  Doritorii pot să-l ia de aici.

  A apărut şi patch-ul pentru Vampire The Masquerade: Bloodlines. Acum cred că mă apuc si eu să-l joc. :biggrin:
   
 16. war4peace

  war4peace Membru Senior

  Ceea ce mă miră este faptul că FarCry de-abia a ajuns pe locul 9, împins în jos de Warhammer şi Tiger Woods...
  Ca să nu mai vorbim de lipsa din top a Medal Of Honor - Pacific Assault, care bate la scor Half-Life 2. Ştiu, MoH-PA a apărut târziu, dar şi premiile au fost anunţate cam devreme. Totuşi, a câştigat premiul la Best Music.
  În fine...
   
 17. lai

  lai 370HSSV-0773H

  MOH-PA bate HL2 la ce scor? In ceea ce priveste review-ul, HL2 are nota 9.2 iar MOH 8.3. Si cred ca diferenta putea fi mai mare... Pacific Assault a reprezentat pentru mine una din cele mai mari dezamagiri ale anului: grafica urata, level design monoton, gameplay ce varia de la frustrant la ilar si AI imbecil cateodata.
  Oricum, premiile astea au un mic grad de subiectivitate si unul mai mare de publicitate, deci relevanta lor e mica.:smile:
   
 18. Tora

  Tora Membru Senior

 19. Tora

  Tora Membru Senior

 20. Tora

  Tora Membru Senior

   
 1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
  By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
  Dismiss Notice