IceCub Membru Senior Jan 18, 2012 #101 Vad ca a aparut si Google in lista, dar dupa cum spunea Marius '95, vor pune doar un link/banner/logo dedicat zilei pe pagina se search.
Vad ca a aparut si Google in lista, dar dupa cum spunea Marius '95, vor pune doar un link/banner/logo dedicat zilei pe pagina se search.
puterfixer Administrator Sugar daddy Jan 18, 2012 #102 Noi avem hosting la WebHostingBuzz, al 5-lea site din listă pe coloana din stânga
A AdrianB1 Membru Senior Sugar daddy Jan 18, 2012 #103 Asta e, daca va fi inaccesibil vom sti de ce. Nu as spune ca ma deranjeaza prea tare data fiind cauza.
Asta e, daca va fi inaccesibil vom sti de ce. Nu as spune ca ma deranjeaza prea tare data fiind cauza.
F Foxter Membru Senior Feb 23, 2012 #104 Samsung to Pay Millions to Settle Lawsuits Over Mass LCD TV Failures.
LNT Meşter Strică-Tot Sugar daddy Feb 23, 2012 #105 Din ce vad mai jos nu-s numai LCD-uri ci si plasme si DLP TV.
F Foxter Membru Senior Feb 28, 2012 #106 Dell Dell "No Longer a PC Company" as It Focuses on Enterprise.
Gabriela Dominion Jul 5, 2012 #111 Cisco’s cloud vision: Mandatory, monetized, and killed at their discretion
Marius '95 troubleShooter Jul 5, 2012 #112 IceCub said: ACTA Is DEAD After European Parliament Vote Click to expand... Nu pot decat sa ma bucur. Dar legea aia va intra pe usa din dos. Nu-i prima data cand se intampla. Gabriela said: Cisco’s cloud vision: Mandatory, monetized, and killed at their discretion Click to expand... Mai dureaza putin pana se obisnuieste lumea cu norisorii.
IceCub said: ACTA Is DEAD After European Parliament Vote Click to expand... Nu pot decat sa ma bucur. Dar legea aia va intra pe usa din dos. Nu-i prima data cand se intampla. Gabriela said: Cisco’s cloud vision: Mandatory, monetized, and killed at their discretion Click to expand... Mai dureaza putin pana se obisnuieste lumea cu norisorii.
F Foxter Membru Senior Jul 31, 2012 #113 Grupul Naspers preia 70% din eMAG, Sebastian Ghiţă iese din acţionariat.
miahi Wizzard Sugar daddy Jan 9, 2013 #115 Nu mi-e clar ce o să iasă. Acum am văzut că și WD a scos HDD-uri branded HGST (vechile Hitachi / și mai vechile IBM).
Nu mi-e clar ce o să iasă. Acum am văzut că și WD a scos HDD-uri branded HGST (vechile Hitachi / și mai vechile IBM).
F Foxter Membru Senior Jan 14, 2013 #116 Internet pioneer and information activist takes his own life.
Marius '95 troubleShooter Jan 17, 2013 #117 Nu credeam ca o sa se intample, dar s-a intamplat. Procesoare de la producatori diferiti, interschimbabile.
Nu credeam ca o sa se intample, dar s-a intamplat. Procesoare de la producatori diferiti, interschimbabile.
L factorul uman Jan 17, 2013 #118 Big deal... not! In loc sa schimbi MB-ul, acum schimbi jumatate de MB (CPU + NB + RAM).
F Foxter Membru Senior Jan 24, 2013 #119 The End of an Era: Intel's Desktop Motherboard Business to Ramp Down Over Next 3 Years.
F Foxter Membru Senior Apr 10, 2013 #120 Windows XP, Internet Explorer 6, Office 2003 enter their final support year. De IE 6 nu imi pare rau, era lent si nesigur, XP-ul si Office-ul 2003 insa se descurca inca in anumite scenarii de folosire.
Windows XP, Internet Explorer 6, Office 2003 enter their final support year. De IE 6 nu imi pare rau, era lent si nesigur, XP-ul si Office-ul 2003 insa se descurca inca in anumite scenarii de folosire.