Întrebări pe care ni le punem de mult

Deci, nu exista killer app pentru 2 camere pe telefon/tableta etc decat cea de a-ti face singur poze si a le pune pe Hi5 :( Lamurit, mai intreb peste 5 ani (daca mai e cazul).
 
Adică vrei să spui că o aplicație care-ți transformă tableta/telefonul într-un communicator tip star trek la care doar visam când ne uitam la The Next Generation nu este killer.

Mă întreb care o fi aia killer.

@pufi - Skype nu a fost făcut pentru corporate video conferences imho. Oi fi eu mai antisocial, dar și 1:1 mi se pare enervant de la o vreme :D
 
Aplicatia aia ar fi killer daca ar fi standardul de facto pe toate dispozitivele, cum ar fi de pilda sa ai un browser, si sa se inteleaga cu orice alt dispozitiv capabil de captura si streaming video, nu doar cu acele computere, tablete si telefoane care au Skype instalat. Stii, telefoanele din orice tara sunt compatibile la nivel de convorbiri audio, nu doar cele Nokia cu Symbian 6.x care pot comunica intre ele, Sony Ericson intre ele si Motorola doar intre ele; la fel, browserele merg aproape toate cu aproape orice site care respecta standardele, astept si pe partea de video ceva similar.
 
Neo, nu trebuie să fii corporate ca să ai nevoie de multi-video, ci doar să nu fii singur la părinți. Acu' câteva weekenduri m-am conversat așa din București cu părinții din Alba și soră-mea din Germania, și am luat trial de o săptămână la cont premium pentru asta.

Dar revenind la tablete, probabil că le-ar fi pus camere și-n dungă dacă ar fi putut stoarce vreun ban în plus pentru asta. Pentru videoconferință hai că mai pot zice că e utilă, da' a doua cameră din dos, nu. Am văzut pe cineva filmând cu tableta la o petrecere, arăta penibil. Altă utilitate... nu am idee.
 
@Adi - standardul pentru telefonie este mult mai vechi decât standardul de video call și mult mai simplist. Mai degrabă world peace înainte de ce descrii tu acolo :D

@pufi - îmi pare rău că am uitat de familiile cu >1 copil, nu am de unde să știu cum este și de ce este necesară o teleconferință - eu îmi imaginez că dacă unul este mai guraliv și altul mai retras se poate ajunge la frustrări urâte și prolly aș prefera să discut singur :D

Dar pot să spun că acea cameră din dos are aplicații multiple. Nu să filmezi la nuntă, dar să tragi o poză la o cameră și să schițezi pe unde ar putea veni mobila poți. De asemenea poți scana barcodes și cu o aplicație să cauți produsul direct pe newegg sau amazon și să vezi dacă/cu cât ești tras în piept de vânzătorul în al cărui magazin te afli. Camera din "dungă" ar fi faină pentru filmat tip "spion", fără să afle interlocutorul, cu astea două default vezi doar negru sau tavanul :D

Valea plângerii lol, nu este ca și cum camerele alea cresc prețul unui dispozitiv, că nu mai suntem în data când 6310i a fost înlocuit cu E50.
 
Nu veti vedea prea curand standarde pentru videoconferinta. Momentan nu exista inter-comunicare nici pentru providerii VoIP, desi ala chiar ESTE un standard, si vechi.
Singura posibilitate pe care o intrevad (dar nu mi-ar place) ar fi ca Facebook sau alta retea sociala gigant sa scoata un messenger text+audio+video portat pe foarte multe platforme fixe si mobile si pe care lumea sa il adopte in procent semnificativ.
 
Pentru multi video conference va recomand Google+ Hangouts. E free, merge foarte bine si suporta pana la 10 persoane. Plus sharing de documente and stuff.
 
Aye, e foarte mișto. Mi se pare că Google+ pe mobil e semnificativ mai mișto decît versiunea desktop/browser.
 
'miajpicioarele în CTC-ul japonez... Cooler de iaca un kil, ce se ține în patru șurubele amețite. Și unul din ele nu intră bine în gaură, da' imediat se tocește capul. Pana mea, alesesem bitul corect la șurubelniță, să facă contact cu joc cât mai mic; nu, șurubul e din brânză, trăbă să-l prind cu vârful unui șfic ca să-l rotesc și să-l scot afară. Acum am băgat alt șurub de neam prost în gaura aia, nu pare să încurce pe soclu sau ceva.

Scythe, de ce pana mea fix aceste patru șuruburi cheie ce susțin toată greutatea și apăsarea coolerului nu le-ai făcut de calitate? Chiar această economie îți asigură profiturile? :mad:
 
Eu am avut Mugen 1 prins cu clipsuri. Trust in the plastic :D

Io când ți-am zis de kit separat bolt-thru mi-ai zis să mă plimb. Chinezii sunt tot chinezi.
 
Bolt-through are; buba e la prinderea lamelelor metalice de baza radiatorului, în blocul ce stă pe procesor și prin care trec heatpipe-urile, 4 găuri amețite și niște șuruburi și mai și. Dezamăgire.
 
Scaun egonomic/de birou/pe roţi - de care şi de unde? Am avut unu' de la Baumax, măricel, a fost vreo 150 de lei acu' 4 ani, şi-a făcut datoria foarte bine. Az' vară am luat înlocuitor de la Ambient, ceva mai mic, tot pe la 150 de lei: îi cade plasticul de pe spătar, de ieri au început să-i pice vreo două roţi, fcuk it. Când am fost astă vară la Baumax şi Praktiker nu mi-au prea plăcut. Am şanse mai mari să găsesc ceva OK (fie şi până în 250-300 de lei) la Dedeman?


PS: e relativ urgentă treaba, am spatele varză şi nu pot să stau prea mult pe scaunele de lemn din bucătărie. :drool:
 
Din experienta cu scaune de la 100 de lei la vreo 2200 de lei bucata chiar nu gasesti scaune bune la banii aia. Am avut din astea de supermarket vreo cateva modele diverse, au zburat toate la gunoi, pe foc sau la reciclare (in functie de material). Acum folosesc excesiv (si cate 18 ore pe zi) 2 scaune, unul parca a fost vreo 1500 si e bunicel, unul vreo 2200 si e excelent. Al doilea nu stiu de unde se cumpara ca nu e al meu personal, primul e din Ikea, dar nu mai e in lista de produse. Deci, ia orice la 200-300 de lei ca toate sunt slabe.
 
Eu asez zilnic pe VERNER cam 75 kg si pana cum m-am inteles bine cu el. Ma dau cam 2 metri inainte si inapoi intre 2 birouri de vreo 300 000 de ori pe zi, e asezat pe gresie, iar rotile au rezistat cu brio pana acum. E facut din plastic ieftin si e urat, insa pentru mine asta a fost cea mai ieftina si buna alegere.Mai ieftin ar fi MOSES.
 
Păi da, am luat ceva de la Dedeman, "piele" :rotf:, să vedem cum rezistă. Acu' întrebare de baraj, pt. că n-am idee cum să fac întreţinerea roţilor: atât io (după cum se poate vedea în avatarul vechi de un an), cât şi nevasta avem păr lung. Plus două pisici.
Chiar dacă aspir de două ori pe săptămână, uneori chiar de trei ori, se tot prinde pe la roţi şi după 2-3 luni abia se mai învârt. N-am covor. Any tips?
 
Back
Top