Eu n-am zis nimic de tarile civilizate. Eu am zis cum AR TREBUI sa fie.
PS: Hai zi-mi ca a ramas inzapezit in mijlocul drumului si nu in vreo parcare.
Trebui? Dream on, e mai ieftin ca management al resurselor sa lase soselele asa si sa iei trenul, e si mai ecologic pe deasupra. Maine-poimaine trebuie facute si heliporturi in cartiere ca de,
trebuie. S-a inventat un nou copac in care cresc bani si cu aia facem de toate, inclusiv deszapeziri.
Nu sunt masuri indoielnice. ... Got my point?
Nu sunt sigur pentru ca exemplele date sunt gresite, complet gresite. In cazul discutat e vorba de educatie cu forta aplicata cand nu e neaparat cazul - avem cazuri mai serioase de educat cu forta, gen educat tiganii sa nu mai lase gravide copile de 9 ani (vezi presa de azi).
Prioritatea de dreapta e un consens pentru circulatie, e o regula (aproape, explicatia e mai lunga) arbitrara de stabilire a prioritatilor cand nu ai alte metode. Viteza maxima in oras de 50 km/h nu e pentru evitat accidente, e pentru a putea sa te asiguri in trafic intens (daca vezi niste lumini departe nu stii daca are 300 sau 30, nu?), in ambele cazuri sunt ground rules alese pentru a ordona si a putea exista trafic rutier, pe cand fara anvelope de iarna se poate circula linistit asa cum s-a circulat si in ultima suta de ani si experienta spune ca da, sunt mai bune, dar costul lor e mult mai mare decat pagubele produse de neutilizarea lor. Per ansamblu e obligativitatea unei risipe de resurse doar pentru ca se poate face risipa, inca.