Anvelopa
de iarna este o inventie romaneasca. Exista anvelope de
zapada si anvelope de vara. Daca pe cele all-season scrie M+S, inseamna ca acea anvelopa este "compatibila" cu zapada. Daca ai si triunghi cu fulg in el, inseamna ca anvelopa a fost
testata in conditii de zapada.
Revenind, mi-am luat anvelope de zapada - Bridgestone
LM-30 Blizzak. Totul platibil in 10 rate egale, elegant.

Partea
bonus am primit-o la service, cand mi-a aratat service-person ca toate anvelopele de vara erau crapate seriojnaia pe cele doua canale de o parte si de alta a nervurii principale. Si uite asa le-am lasat cadou in service, si in luna martie mai fac o noua rata, pt. anvelope de vara. De data asta, cred ca o sa iau Pirelli
Cinturato P1. Daca stiam ca gumele de pe masina nu mai sunt bune de nimic, luam direct all-season si scapam mai ieftin, chiar la jumatate daca stau sa calculez. Oh well, o data la 4-5 ani sa dai cu cardul pt. masina ta, nu poate fi un lucru rau. Mai ales ca voi beneficia de echilibrarea rotilor de 2ori pe an, cam la interval de 6luni. (folosesc acelasi set de jenti de otel). Daca puteam, luam jenti de aliaj pt. gumele de vara. Asa, voi cotiza la service-uri mai des decat as dori.
Ce pot sa zic decat ca avem o viata scumpa in tara noastra ? Minim 3 feluri de incaltari & de haine pt. toate temperaturile, 2 randuri de anvelope, boli de oase / roma
ntism asociate schimbarilor climatice prea dese & bruste & violente. Comparat cu viata din nordul Europei sau din Orient, e cam nasol sa fii la mijloc. (dpdv al temperaturilor vorbesc).