Asta e constructiva? Amuzanta? Aduce ceva informatie?
Da, tovarăşe, aduce. Uite că eu sunt mai prost şi credeam că procesul e automat, fără apăsare pe buton.
Ce e aici? Jena? Disconfort? Satisfactie? Limitare? Beneficiu?
E lipsa ta de inteligenţă. Că dacă nu erai orbit de o agresivitate pe care eu n-o pricep, te ducea capul să te gândeşti că ţigara electronică e ceva nou (cel puţin în RO) şi că oamenii nu ştiu cum să reacţioneze. Ca să priceapă şi mintiuca ta, e o constatare. E un fapt.
Unde asezi tigara dupa ce ai tras un fum ?
O asezi pe biroul pe care (poate-l) folosesc si eu ?
Spre deosebire de locurile în care munceşti tu, aici nu e un birou la şapte oameni; eu nu îmi împart locul de muncă cu nimeni.
O lasi pe masa pe care mananac, dupa ce ai plimbat-o toata ziua prin gura?
Nu, dragul meu, am un pouch foarte frumos în care stă. Apoi, se vede că n-ai văzut în viaţa ta ţigaretă electronică, dar de măcinat din gură macini. FYI, muştiucul nu atinge masa.
Cand vii la mine in vizita, cum faci? O bagi in buzunar dupa fiecare fum tras in buzunar ?
Firstly, eu n-aş veni la tine în vizită. Apoi, da, uimitor, o ţin în pouch şi ăla în buzunar. Minune mare, maică.
Nu ma intereseaza daca esti curvar si bei pana te scapi pe tine, e treaba ta ce faci
No shit. Ce căutai să măcăni pe un topic informativ? Tocmai, că te-ai gândit tu cumva că
e treaba ta.
Eu am copil mic, sunt stresat, am necazuri, muncesc peste masura de mult, insa hopaaa ... cu tigara electronica nu mai dau foc la mobila, iar asta ma face fericit. Adio brichete!
Dacă atâta ai priceput... Oh well. Fiecare se izbeşte de o limită superioară în viaţă, nu? Vorba ceea: asta avem, cu asta defilăm.