Marius '95
troubleShooter
Last edited by a moderator:
?copil mic
Da de ce nu le lasi mătaluță de tot, sa vezi ce lista de pros iti iasă atunci?
Macar cu tigara normala, stii ca ai sanse sa dai coltu' la modul clasic, stiut de toata lumea.
Chiar ai impresia ca auroloacu din dekang exterme presidential XXL gold GTO e-SATA o sa aduca vreun beneficiu acelui ?
Uitatul la femei nu dauneaza in nici un caz sanatatii si e inofensiv in general. Preferabil fumatului. Chiar si daca nu te-ai rezuma la uitat e mult mai sanatos.Oh, so aggressive.
Fumez, da' măcar ... nu mă uit la alte femei,
...
Am avut şi aproape un an în care n-am pus gura pe ţigară, dar trec acum printr-o perioadă foarte stresantă şi dificilă şi nicotina mă calmează.
Nu şi dacă eşti însurat.Uitatul la femei nu dauneaza in nici un caz sanatatii si e inofensiv in general. Preferabil fumatului. Chiar si daca nu te-ai rezuma la uitat e mult mai sanatos.
Două cuvinte: naştere copil.Nu stiu cum poti sa te lasi aproape un an si sa te apuci din nou; dupa ce m-am lasat (acum o vesnicie) la vreun an mi-a dat cineva o tigara pe care nu am putut sa o fumez, mirosea oribil si avea un gust oribil: ma dezvatasem si incepusem sa imi repar gustul si mirosul. Dar in anul ala nici nu am stat prin locuri cu fum, a fost o lipsa de contact totala.
Cine-a zis că încerc să mă las?Dacă reușești să te lași complet așa, more power to you. Și-s serios.
Poti sa fii si mormon, uitatul la femei e mai sanatos decat fumatul si nicotina, nu duce la dependenta sau cancer.
Impersonal, ma gandeam cum ar suna sfaturile pentru dependentii de droguri, alcool sau sex. Daca injectezi e simplu, folosesti seringi de unica folosinta si scapi de batai de cap; daca fumezi nu ai nimic de facut. Pentru alcool poti sa bei direct din sticla si nu trebuie sa speli pahare dupa aceea, dar chiar nu ma intereseaza cum isi mentin utilizatorii in stare buna si "fara gust de ars" femeile gonflabile sau alte instrumente.
In caz ca nu ai aflat noutatile: fumatul produce cancer si alte boli (conotatie negativa, rings a bell?) si e interzis prin lege in tot mai multe locuri, in aproape orice loc public. Nu vezi nici o legatura?Cât despre pilotaj, nu are defel conotaţii negative, aşa cum nici fumatul n-are (decât în mintiuca ta), aşa cum nici o discuţie despre băuturi alcoolice n-are, nici una despre sex n-are. [...]Drogurile sunt ilegale, fumatul nu-i, dar hai să le amestecăm, că ce puii mei.[...]Omul, cât trăieşte, află noutăţi.
Citation needed. Preferabil comparativ cu alcoolul şi sexul. Sau, că tot veni vorba, aş fi curios de statistici comparate: accidente auto provocate de ţigări versus accidente aviatice provocate de factori umani (piloţi, controlori neatenţi, de-astea).Tigarile aprinse cauzeaza accidente si fumatul pasiv cauzeaza decesul, deci pot fi considerate si crime
Pai poate ca-i intoxici pe aia de langa tine? Presupunand ca nu esti singur prin parc. Cat despre studii, nu cred ca imi trebuie vreun studiu ca sa-mi dau seama ca 5+ ani de fumat mi-au cauzat raceli care nu mai treceau cu saptamanile, harait in piept, degete ingalbenite si paguba in buget.Fumatul nu este ilegal per-se, ci este interzis în locurile publice pentru că există oameni scurți de minte cu capete mici (ce probleme face fumatul în parc, de exemplu? Um?