Filme, seriale, actori, popcorn

war4peace

Membru Senior
Joined
Dec 20, 2004
Messages
4,510
El Orfanato, genul de film psihologic+non-horror+Freaky as shit pe care regret că nu l-am văzut mai devreme. E filmul care îţi dă senzaţia de "ceva nasol urmează să se întâmple uite-acuşica"... De văzut. Mie mi-a plăcut. Plus că finalul face toţi banii, e trist şi în acelaşi timp... mişcător.
 

creizi

embedded intelligence
Joined
Oct 14, 2003
Messages
367
Black Rain - film de actiune/drama al anilor 80 cu o imbietoare coloana sonora (Hans Zimmer) si cu doi actori cunoscuti in lumea larga: Michael Douglas si Andy Garcia. Titlul filmului (cat si un dialog din cadrul acestuia) fac referire la celebra ploaie neagra (hint: efectul celor doua bombe atomice) din timpul celui de-al doilea razboi mondial.

Yusaku Matsuda, un cunoscut actor japonez - Sato in film, a jucat suferind de cancer la vezica urinara, murind la scurt timp dupa terminarea filmarilor: "vreau sa continui sa traiesc dupa moarte prin intermediul acestui film".
 

Pisoi

Monsieur Pussycat
Sugar daddy
Joined
Oct 10, 2003
Messages
1,428
Apocalypto (2006)

Puteţi spune despre Gibson ce vreţi, că e sadic, antisemit, bolnav, însă nu puteţi spune că omul nu ştie să facă un film. Are ochi pentru detaliu, ştie cum să te ţină lipit în scaun. Apocalypto nu e un film istoric, aşa cum am crezut atunci când am intrat în cinema, ci un film de acţiune. M-au impresionat peisajele superbe ale Mexicului, muzica pătrunzătoare a lui Horner şi mai ales scenele de acţiune excelent realizate. Nu e un film pentru cei slab de înger, însă e o experienţă deosebită pentru amatorii de film.
Subscriu. Absolut superb. Deşi nu-l suport pe Gibson.
 

Velkan

Moderator
Joined
Oct 30, 2006
Messages
2,081
Quantum of Solace (2008): Nu prea am înţeles ce legătură are cu seria James Bond, tipu' ăsta nou fiind ceva tractorist, frizer sau măcelar la origine. Ca film de acţiune e mediocru.
 

fishy

Membru Senior
Joined
Jul 14, 2007
Messages
462
Redbelt - un film bun de actiune. Nu e un film cu karate chinezesc. Chiar are un fir narativ inchegat in jurul unui principiu. 9/10
 

Neo

The Good Doctor
Sugar daddy
Joined
Oct 16, 2005
Messages
10,642
Quantum of Solace (2008): Nu prea am înţeles ce legătură are cu seria James Bond, tipu' ăsta nou fiind ceva tractorist, frizer sau măcelar la origine. Ca film de acţiune e mediocru.

Eu am renunțat după ce am adormit în miezul zilei la Casino Royale, QoS nici măcar n-am avut curiozitatea să-l caut pe IMDB. Noul Bond nu că are vreuna din profesiile alea la origine, dar are o moacă absolut insuportabilă, gândul m-a dus fix la George Lazenby și la "In her Majesty`s Secret Service", care am crezut că-i primul și ultimul film Bond cu un 007 luat de la prășit și dotat un un PPK. Evident m-am înșelat, sper numai că Pierce Brosnan să nu fi fost ultimul Bond decent :frown:


On-topic, Dark Angel (2000). Jessica Alba :love: + niște replici memorabile + un melanj destul de plăcut între premisele din seria Hitman (mergând până la codul de bare tatuat pe șeafă :goofy: ), X-Men și încă fo dooj` de filme de genul. Per total plăcut de vizionat, deși replicile witty și mutricelele gagicuței sunt atât de cliche că-ți vine să te verși pe jos de râs. Păcat că au fost doar două sezoane.
 

hulubei

questionable intruder
Joined
Aug 1, 2004
Messages
3,189
Si eu m-am intrebat ce legatura are acest nou 007 cu seria in sine. Nu are accent englezesc, nu are alura, nu are miscari, nu are aspect, nu are nimic. Nici macar eleganta. E un fel de Rambo si atat.
 

Spawn

Membru Senior
Joined
Apr 7, 2006
Messages
552
Păi cine-a mai "candidat" pentru rol? Şi de fapt, pe care actor l-aţi vedea acum potriv... ah, no, cancel that, chiar n-am chef de-un split pe XF pe subiectu' ăsta. Oricum, tare am impresia că asta a fost concluzia studiilor privind marele public la momentul actual.
Dacă v-a plăcut Wall-E, o să vă placă şi Burn-E. :wink:
 

Neo

The Good Doctor
Sugar daddy
Joined
Oct 16, 2005
Messages
10,642
Sean Connery rulz. Roger Moore rulz. Timothy Dalton rulz. Pierce Brosnan rulz. Ăsta și cu George Lazenby parcă-s luați de la coasă, 007 trebuie să aibă fix ce-a zis hulu - alură, moves, acea eleganță masculină specifică Bond. FFS, ăstuia dacă-i pui o pălărie de paie în cap și-o greblă-n mâini e bun de ieșit la cosit :biggrin:
 

Thor

Membru Junior
Joined
Dec 6, 2004
Messages
2,114
Noul JB e cam un all-time low. Daniel Graig e cam taranete, supermasina e un Ford Ka (Astonul apare 2 min intr-o urmarire si n-are nici un gadget la bord), sigura femeie care arata ceva piele e una la 45 de ani. Daca-l luam de pe torenti ziceam ca e waste-of-bandwidth, dar asa am pierdut banii de bilet la cinema si 2h din viata. :frown:
 

dreamer

Little Devil
Sugar daddy
Joined
Mar 22, 2004
Messages
1,902
Dacă v-a plăcut Wall-E, o să vă placă şi Burn-E. :wink:
Burn-E rulz, este unul dintre cele mai haioase filmulete scurte de animatie, personajul mi se pare chiar mai reusit decat Wall-E. Recomand, sunt cateva minute de ras sanatos. :smile:

Cat despre mersul la cinema, e aceeasi poveste ca si cu muzica luata de pe net, programele fara licenta si jocurile piratate, unele filme merita vazute totusi la cinematograf.
 
Top Bottom