Filme, seriale, actori, popcorn

Discussion in 'Hobby-uri, artă, cultură, știință' started by Pisoi, Aug 6, 2004.

 1. war4peace

  war4peace Membru Senior

  El Orfanato, genul de film psihologic+non-horror+Freaky as shit pe care regret că nu l-am văzut mai devreme. E filmul care îţi dă senzaţia de "ceva nasol urmează să se întâmple uite-acuşica"... De văzut. Mie mi-a plăcut. Plus că finalul face toţi banii, e trist şi în acelaşi timp... mişcător.
   
 2. creizi

  creizi embedded intelligence

  Black Rain - film de actiune/drama al anilor 80 cu o imbietoare coloana sonora (Hans Zimmer) si cu doi actori cunoscuti in lumea larga: Michael Douglas si Andy Garcia. Titlul filmului (cat si un dialog din cadrul acestuia) fac referire la celebra ploaie neagra (hint: efectul celor doua bombe atomice) din timpul celui de-al doilea razboi mondial.

  Yusaku Matsuda, un cunoscut actor japonez - Sato in film, a jucat suferind de cancer la vezica urinara, murind la scurt timp dupa terminarea filmarilor: "vreau sa continui sa traiesc dupa moarte prin intermediul acestui film".
   
 3. Spawn

  Spawn Membru Senior

  Finally, am văzut Wild At Heart. David Lynch at his best! Wow!
   
 4. Pisoi

  Pisoi Monsieur Pussycat

  Subscriu. Absolut superb. Deşi nu-l suport pe Gibson.
   
 5. sabertooth

  sabertooth Membru Senior

 6. Velkan

  Velkan Moderator

  Quantum of Solace (2008): Nu prea am înţeles ce legătură are cu seria James Bond, tipu' ăsta nou fiind ceva tractorist, frizer sau măcelar la origine. Ca film de acţiune e mediocru.
   
 7. burebista

  burebista Manic Miner Sugar daddy

 8. fishy

  fishy Membru Senior

  Redbelt - un film bun de actiune. Nu e un film cu karate chinezesc. Chiar are un fir narativ inchegat in jurul unui principiu. 9/10
   
 9. sabertooth

  sabertooth Membru Senior

  Felon - interesant, urmaribil, nimic nou. Oricum peste media filmelor din ultimii ani.
   
 10. sabertooth

  sabertooth Membru Senior

 11. Neo

  Neo Motan agresif Sugar daddy

  Eu am renunțat după ce am adormit în miezul zilei la Casino Royale, QoS nici măcar n-am avut curiozitatea să-l caut pe IMDB. Noul Bond nu că are vreuna din profesiile alea la origine, dar are o moacă absolut insuportabilă, gândul m-a dus fix la George Lazenby și la "In her Majesty`s Secret Service", care am crezut că-i primul și ultimul film Bond cu un 007 luat de la prășit și dotat un un PPK. Evident m-am înșelat, sper numai că Pierce Brosnan să nu fi fost ultimul Bond decent :frown:


  On-topic, Dark Angel (2000). Jessica Alba :love: + niște replici memorabile + un melanj destul de plăcut între premisele din seria Hitman (mergând până la codul de bare tatuat pe șeafă :goofy: ), X-Men și încă fo dooj` de filme de genul. Per total plăcut de vizionat, deși replicile witty și mutricelele gagicuței sunt atât de cliche că-ți vine să te verși pe jos de râs. Păcat că au fost doar două sezoane.
   
 12. SCViper

  SCViper Membru Senior Sugar daddy

  /clap
   
 13. hulubei

  hulubei questionable intruder

  Si eu m-am intrebat ce legatura are acest nou 007 cu seria in sine. Nu are accent englezesc, nu are alura, nu are miscari, nu are aspect, nu are nimic. Nici macar eleganta. E un fel de Rambo si atat.
   
 14. Spawn

  Spawn Membru Senior

  Păi cine-a mai "candidat" pentru rol? Şi de fapt, pe care actor l-aţi vedea acum potriv... ah, no, cancel that, chiar n-am chef de-un split pe XF pe subiectu' ăsta. Oricum, tare am impresia că asta a fost concluzia studiilor privind marele public la momentul actual.
  Dacă v-a plăcut Wall-E, o să vă placă şi Burn-E. :wink:
   
 15. Neo

  Neo Motan agresif Sugar daddy

  Sean Connery rulz. Roger Moore rulz. Timothy Dalton rulz. Pierce Brosnan rulz. Ăsta și cu George Lazenby parcă-s luați de la coasă, 007 trebuie să aibă fix ce-a zis hulu - alură, moves, acea eleganță masculină specifică Bond. FFS, ăstuia dacă-i pui o pălărie de paie în cap și-o greblă-n mâini e bun de ieșit la cosit :biggrin:
   
 16. Thor

  Thor Membru Senior Sugar daddy

  Noul JB e cam un all-time low. Daniel Graig e cam taranete, supermasina e un Ford Ka (Astonul apare 2 min intr-o urmarire si n-are nici un gadget la bord), sigura femeie care arata ceva piele e una la 45 de ani. Daca-l luam de pe torenti ziceam ca e waste-of-bandwidth, dar asa am pierdut banii de bilet la cinema si 2h din viata. :frown:
   
 17. AdrianB1

  AdrianB1 Membru Senior Sugar daddy

  Dacă nu ai ce face și mergi la cinema pierzi oricum :biggrin:
   
 18. dreamer

  dreamer Little Devil

  Burn-E rulz, este unul dintre cele mai haioase filmulete scurte de animatie, personajul mi se pare chiar mai reusit decat Wall-E. Recomand, sunt cateva minute de ras sanatos. :smile:

  Cat despre mersul la cinema, e aceeasi poveste ca si cu muzica luata de pe net, programele fara licenta si jocurile piratate, unele filme merita vazute totusi la cinematograf.
   
 19. Velkan

  Velkan Moderator

  Appaloosa (2008) :: Mi s-a părut luuung. :biggrin: E peste medie, dar nimic spectaculos. I-aş da un 7.
   
 20. Sibelius

  Sibelius Membru Senior

 1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
  By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
  Dismiss Notice