Filme, seriale, actori, popcorn

El Orfanato, genul de film psihologic+non-horror+Freaky as shit pe care regret că nu l-am văzut mai devreme. E filmul care îţi dă senzaţia de "ceva nasol urmează să se întâmple uite-acuşica"... De văzut. Mie mi-a plăcut. Plus că finalul face toţi banii, e trist şi în acelaşi timp... mişcător.
 
Black Rain - film de actiune/drama al anilor 80 cu o imbietoare coloana sonora (Hans Zimmer) si cu doi actori cunoscuti in lumea larga: Michael Douglas si Andy Garcia. Titlul filmului (cat si un dialog din cadrul acestuia) fac referire la celebra ploaie neagra (hint: efectul celor doua bombe atomice) din timpul celui de-al doilea razboi mondial.

Yusaku Matsuda, un cunoscut actor japonez - Sato in film, a jucat suferind de cancer la vezica urinara, murind la scurt timp dupa terminarea filmarilor: "vreau sa continui sa traiesc dupa moarte prin intermediul acestui film".
 
Apocalypto (2006)

Puteţi spune despre Gibson ce vreţi, că e sadic, antisemit, bolnav, însă nu puteţi spune că omul nu ştie să facă un film. Are ochi pentru detaliu, ştie cum să te ţină lipit în scaun. Apocalypto nu e un film istoric, aşa cum am crezut atunci când am intrat în cinema, ci un film de acţiune. M-au impresionat peisajele superbe ale Mexicului, muzica pătrunzătoare a lui Horner şi mai ales scenele de acţiune excelent realizate. Nu e un film pentru cei slab de înger, însă e o experienţă deosebită pentru amatorii de film.
Subscriu. Absolut superb. Deşi nu-l suport pe Gibson.
 
Quantum of Solace (2008): Nu prea am înţeles ce legătură are cu seria James Bond, tipu' ăsta nou fiind ceva tractorist, frizer sau măcelar la origine. Ca film de acţiune e mediocru.

Eu am renunțat după ce am adormit în miezul zilei la Casino Royale, QoS nici măcar n-am avut curiozitatea să-l caut pe IMDB. Noul Bond nu că are vreuna din profesiile alea la origine, dar are o moacă absolut insuportabilă, gândul m-a dus fix la George Lazenby și la "In her Majesty`s Secret Service", care am crezut că-i primul și ultimul film Bond cu un 007 luat de la prășit și dotat un un PPK. Evident m-am înșelat, sper numai că Pierce Brosnan să nu fi fost ultimul Bond decent :frown:


On-topic, Dark Angel (2000). Jessica Alba :love: + niște replici memorabile + un melanj destul de plăcut între premisele din seria Hitman (mergând până la codul de bare tatuat pe șeafă :goofy: ), X-Men și încă fo dooj` de filme de genul. Per total plăcut de vizionat, deși replicile witty și mutricelele gagicuței sunt atât de cliche că-ți vine să te verși pe jos de râs. Păcat că au fost doar două sezoane.
 
Si eu m-am intrebat ce legatura are acest nou 007 cu seria in sine. Nu are accent englezesc, nu are alura, nu are miscari, nu are aspect, nu are nimic. Nici macar eleganta. E un fel de Rambo si atat.
 
Păi cine-a mai "candidat" pentru rol? Şi de fapt, pe care actor l-aţi vedea acum potriv... ah, no, cancel that, chiar n-am chef de-un split pe XF pe subiectu' ăsta. Oricum, tare am impresia că asta a fost concluzia studiilor privind marele public la momentul actual.
Dacă v-a plăcut Wall-E, o să vă placă şi Burn-E. :wink:
 
Sean Connery rulz. Roger Moore rulz. Timothy Dalton rulz. Pierce Brosnan rulz. Ăsta și cu George Lazenby parcă-s luați de la coasă, 007 trebuie să aibă fix ce-a zis hulu - alură, moves, acea eleganță masculină specifică Bond. FFS, ăstuia dacă-i pui o pălărie de paie în cap și-o greblă-n mâini e bun de ieșit la cosit :biggrin:
 
Noul JB e cam un all-time low. Daniel Graig e cam taranete, supermasina e un Ford Ka (Astonul apare 2 min intr-o urmarire si n-are nici un gadget la bord), sigura femeie care arata ceva piele e una la 45 de ani. Daca-l luam de pe torenti ziceam ca e waste-of-bandwidth, dar asa am pierdut banii de bilet la cinema si 2h din viata. :frown:
 
Dacă v-a plăcut Wall-E, o să vă placă şi Burn-E. :wink:
Burn-E rulz, este unul dintre cele mai haioase filmulete scurte de animatie, personajul mi se pare chiar mai reusit decat Wall-E. Recomand, sunt cateva minute de ras sanatos. :smile:

Cat despre mersul la cinema, e aceeasi poveste ca si cu muzica luata de pe net, programele fara licenta si jocurile piratate, unele filme merita vazute totusi la cinematograf.
 
Back
Top